Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek egy kapcsolatban mennyi a legnagyobb kor különbség ami még belefér?
20 éves fiú vagyok barátnőm 14 éves
Kinézetre 17 nek is el megy mert senki ne mmondanná meg hogy 14 éves ráadásul kb 5 cm magassági különbségünk van én 185 cm vagyok :D nem feltünő
Fél éve vagyunk együtt nagyon szeresük egymást és még szeretnék sokáig vele lenni van ennek így jövője?
nálam lefele nem sok, mert a fiatalabb fiúk, akikkel eddig beszéltem, éretlenek, felfele 3-4 év talán.(tehát 18-19 év, de persze egyéntől függ)
Nézd, ha nem akarsz tőle semmit túl korán, akkor belefér, viszont tudnotok kell ,hogy mindenki azt fogja hinni (a szülei is) hogy a szexért vagy vele, de ha se őt, se téged nem frusztrál ez, akkor hajrá, és sok boldogságot :D
(hajjaj, nem tudom beleesik e még amúgy 1-2 törvény vonzatába, ha pont 14...)
(15/l)
nem esik bele néztem esetleg akkor lenen baj ha rám fogná h meg erőszakoltam :O
hát nem mondom hogy nem volt semmi de nem feküdtem még le vele és még nem is akarok.Tudok várni meg várok is mert nekem nem erre kell :)
ő igaz már bele menne de én nem hagyom neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!