Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18L és 30F - szerintetek belefér?
Mit gondoltok, működhet egy ilyen, ha mindkét fél komoly kapcsolatra vágyik?
Értelmes válaszokat, légyszi.
Egy 30 évesnek teljesen mások már az elképzelései mint egy tininek.
Ő már abban a korban van ahol gyerek/házasság is bejátszhat.Te meg még tanulsz,vagy most kezdesz melózni ismerkedni az élettel.
Működhet,persze mert miért ne.Kérdés hogy meddig.
Hidd el hogy nem komoly kapcsolatra vágyik, csak dugni akar.
Én is férfi vagyok, hidd el nekem...
Bele.
Bár 18 éves lányok még nem készek a komoly kapcsolatra. NA nem mentálisan, mert úgy alkalmasak, de a mai világban előbb élj kicsit szabadon, adj a fiatalságnak. Mert ha most összejöttök pár év múlva esküvő aztán baba végül majd 30 évesen fogsz ott állni, hogy valami hiányzik az életedből.
Nem akarlak lebeszélni, mert nem a korkülönbség a gáz, hanem az, ahol az életben tartotok. Ha a srác 34 lenne te meg mondjuk 24, már azt mondanám sima ügy.
Köszi a válaszokat. Nem én pontoztam le senkit.
Mondjuk a "csak dugni akar, hidd el nekem, én is férfi vagyok" jellegű válaszokat sosem értem, pláne annak fényében, hogyha egy nő mond olyat, hogy "Persze, csak dugni akar, hiszen férfi", akkor hülye liba mit általánosítgat. :D Nem akarom elvetni az ötletet, csak azért vicces. :)
Nem, nincs igazad.
Amikor egy nő azt mondja hogy "az összes férfi csak dugni akar", akkor valóban általánosít.
De ha egy 30 éves egy 18 évesnek csapja a szelet, az viszont egyértelmű, hogy csak viszket a farka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!