Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan javítsam meg ezt a helyzetet? 18/f
Figyelt kérdés
már több mint 1,5 hónapja együtt vagyok egy lánnyal,és mostanra olyan mintha már 6hónapja ismernénk egymást..
mivel már mindent megmutattunk egymásnak már töviről hegyire elmondtunk mindent magunkrol. hamar felhoztam a lakasunkba és most kicsit olyan unalmasnak tűnik a másik..
már semmi újat nem tudunk egymásnak mutatni.. igaz egyutt még nem voltunk olyan értelemben de tényleg úgy érzem mintha elsiettem volna a dolgokat és most már csak a lejtő következik..
Rendbe tudom ezt még tenni? mit ajanlotok?
2016. ápr. 26. 08:40
1/1 anonim válasza:
Probaljatok ki olyan dolgokat egyutt amiket eddig meg nem. Amit meg egyikotok sem csinalt. Tapasztaljatok egyutt vlmi ujat es ezt beszeljetek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!