Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ismeri a helyzetet, vagy tudna segíteni leírja?
Figyelt kérdés
Az osztályba jár egy fiú akivel nem nagyon foglalkoztam, ő se velem. A helyzet viszont az,hogy kezdtük megismerni egymást és nekem nagyon megtetszett. A fiú mindig viszonozza igazából a dolgokat csak kicsit semlegesen (neki eleve egy picit ilyen a stílusa) emiatt állandóan elbizonytalanodok. Tudja jól, hogy tetszik nekem és ezt már meg is beszéltem vele és teljesen korrektül állunk most. Félénk, és ez megnehezíti a dolgokat. Nem aktív semmiféle közösségi oldalon, viszont a telefonszámát már tudom mert nagyon félek, hogy eltűnik egy nyárra. Aki tud valami tanácsot adni, és akar, az írja le legyen olyan kedves.:)2015. jún. 5. 19:26
1/9 anonim válasza:
Találkozzatok egy párszor a nyáron :)
2/9 anonim válasza:
Én is kicsit felenkebb vagyok, es jol jon ha a lany egy kicsit ugymond 'segit' tehat érdeklődik meg allandoan beszélgetni akar stb. szoval szerintem a legjobb ha csináltok kozos programokat meg ilyesmiket ahol kiderul h tenyleg szeretitek e egymast. Tehat a válaszom az hogyha egy kicsit felenk akkor segits neki, mondom en is ilyen vagyok :) 16/F
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igazából "nyomulós" sem szeretnék lenni de akkor majd finoman beszélgetek vele:) aki tud még tanácsot kérem írja le.
2015. jún. 6. 09:06
4/9 anonim válasza:
Az ilyen félénk fiúknál simán veheted egy kicsit nyomulósabbra (ez nem azt jelent, hogy zaklatod amikor csak időd engedi). Hívd fel, és menjetek el sétálni, fagyizni, strandra, kirándulni stb..
6/9 anonim válasza:
És általában szereti ha foglalkozol vele, csak ő nem mer kezdeményezni mert fél a csalódástól pl.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, akkor kicsit határozottabb leszek.:) és nem baj ha az elején olyan programra hívom, ahol többen vagyunk?
2015. jún. 7. 08:49
8/9 A kérdező kommentje:
Ja, és mégegyszer köszönöm a válaszokat:)aki tud még valamit, szívesen elolvasom.
2015. jún. 7. 08:51
9/9 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem baj, de aztán majd legyenek programjaitok kettesben is egyre tobbet ;) legyen szerencsed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!