Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? 17/L
szia.oké, köszönöm:)
Tehát a történet ott kezdődik,h nekem van egy lassan 5 hónapos kapcsolatom.Tegnap este házibulit rendeztem, ahova pár barátnőmet és a barátomat is meghívtam.Már a legelején nagyon zavart,h a barátom az egyik legközelbb álló barátnőm körl legyeskedett folyamatosan.A csaj meg tette az agyát, röhögcsélt és mindehová együtt mentek.Mikor megsértődtem, a fiú azzal próbált nyugtatni,h egyedül csak az a lány szimpatikus neki, azok közül, akiket meghívtam és egyedül érzi magát, meg én nem lehetek egész este mellette.Azt is megjegyezte,h én nem tilthatom meg neki,h kivel beszélhet és kivel nem...Teljesen kiakadt,h az egyik legközelebbi barátnőmmel hogy viselkedhetek így.Itt rájöttem,h tök igaza van a barátomnak és még bocsánatot is kértem tőle, azért mert önző voltam.Az este további részében is folyamatosan együtt voltak, a barátom konkrétan le se szart, és mikor mondtam,h megyek aludni, ő inkább azt mondta,h marad..Egész este fennt voltak és röhögcsétek meg ebszélgettek folyamatosan..A barátnőmmel egy szobába aludt, de külön ágyon, nem jött be hozzám, sőt el sem köszönt.És még ő volt felhábárodva, amikor hajnali négykor megkértem,h húzzák le a zenét.Másnap reggel, nagyon rideg és kimért voltam vele, látta, hogy haragszom rá.A csúcspontja a történetnek az volt, hogy a barátnőmnek megjegyeztem valamit a tegnap estével kapcsolatban, hogy minek kellett üvöltetni a zenét.A csaj erre tök idegesen elkezdett velem ordibálni, és egy ideig ordibáltunk egymással, míg jól fel nem képeltem a csajt, és adtam neki még pár ütést.A barátom végig ott állt, ő választott el minket.Ezután a kis verekedés után teljesen fel volt háborodva, hogy nem vagyok normális és ő most lelép.A barátnőm szintén szedelőzködni kezdett..Mind a kettő, -még a barátom is, aki megjegyzem, felkeléskor még csak nem is köszönt- szó nélkül kilépett az ajtón.A baráto még várakozott is kicsit a kapuban, mire megérkezett a csaj és együtt elindultak...Azóta egyikkel sem beszélek..Úgy érzem,h két elég fontos embert vesztettem el, egy 12 éve tartó barátságot és egy 5 hónapos kapcsolatot...És nem tudom, h most kinek van igaza..Jól döntöttem-e ,hogy ennyire kiakadtam vagy tényleg agresszív vagyok..Neked mi a véleményed?
Természetesen neked van igazad.
Mit tennék a helyedben? Mindenképp elgondolkodnék,hogy megérné-e ez a kapcsolat. A srác nagyon bunkón viselkedett veled....így nem bánhat senki egy lánnyal.
A barátnőd meg.....így viselkedik....nem is igazi barátnő talán. Sajnálom, hogy 12 év telt el, mire rájöttél. Szerintem ez a kapcsolat egyikkel sem lesz gyümölcsöző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!