Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy megkértem a páromat, hogy ne beszélje ki a barátaim?
Már másfél éve vagyok együtt a párommal és a különbségeink ellenére úgy érzem nagyon jó a kapcsolatunk. Az utóbbi időben viszont felmerült egy probélma és nem tudom helyesen reagáltam-e. A párom egy barátommal kibeszélte egy másik barátomat. Én ezután jeleztem neki, hogy nekem ez rosszul esik. Alapvetően tudom hogy szeret másokat kibeszélni/pletykálni amit én tiszteletben tartok. Egyedül annyit kértem hogy a szeretteimet (ide leginkább a barátaim tartoznak) ne beszélje ki. Azt mondta elfogadja, de a beszélgetés után hamar eltűnt és úgy érzem nem teljesen okés ezzel.
Engem tényleg nem zavar ha kibeszél másokat, főleg hogy az ő elmondása szerint védekező mechanizmus. Ő nem én, és elfogadom ha máshogy gondolkodik/ cselekszik mint én tenném. Viszont azzal tényleg nem tudok békét kötni ha a hozzám közel állókról pletykál.
Szerintetek megvalósíthatatlan/alaptalan az elvárásom? El kéne csak engednem az egészet? Hogyan jussunk egy olyan kompromisszumra ami mindkettőnknek megfelel?
a csajok kibeszélnek embereket, ez van
de am más is :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!