Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj, hogy megkértem a páromat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, hogy megkértem a páromat, hogy ne beszélje ki a barátaim?

Figyelt kérdés

Már másfél éve vagyok együtt a párommal és a különbségeink ellenére úgy érzem nagyon jó a kapcsolatunk. Az utóbbi időben viszont felmerült egy probélma és nem tudom helyesen reagáltam-e. A párom egy barátommal kibeszélte egy másik barátomat. Én ezután jeleztem neki, hogy nekem ez rosszul esik. Alapvetően tudom hogy szeret másokat kibeszélni/pletykálni amit én tiszteletben tartok. Egyedül annyit kértem hogy a szeretteimet (ide leginkább a barátaim tartoznak) ne beszélje ki. Azt mondta elfogadja, de a beszélgetés után hamar eltűnt és úgy érzem nem teljesen okés ezzel.

Engem tényleg nem zavar ha kibeszél másokat, főleg hogy az ő elmondása szerint védekező mechanizmus. Ő nem én, és elfogadom ha máshogy gondolkodik/ cselekszik mint én tenném. Viszont azzal tényleg nem tudok békét kötni ha a hozzám közel állókról pletykál.

Szerintetek megvalósíthatatlan/alaptalan az elvárásom? El kéne csak engednem az egészet? Hogyan jussunk egy olyan kompromisszumra ami mindkettőnknek megfelel?

tegnap 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat de miert is ne beszelje meg valakivel ha nem birja a baratodat? Veled ugy latszik nem tud errol beszelni, igy massal beszeli meg. Megsugom, veled is lehetnek hasonlo problemai ,amiket masokkal meg,vagy panaszol el. Ez normalis, ezert vannak az embernek baratai.
tegnap 23:11
 2/3 anonim ***** válasza:

a csajok kibeszélnek embereket, ez van

de am más is :D

tegnap 23:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van. Reggel bocsánatot kérek és vissza vonom amit írtam. Köszi a segítséget :))
ma 00:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!