Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Amúgy még bocsánatot sem akar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amúgy még bocsánatot sem akar kérni ?? Szólnál neki?

Figyelt kérdés

Én nem várok sokat a barátomtól. Pontosan tudom mekkora tapló tud lenni..van hogy hetekig-napokig nem keres és mindig csak akkor ír ha én írok rá. De még ezzel sem lenne baj mert hála isten hűséges..de amit ma leírt nekem azért az szarul esett.

Megint 2 napja nem beszéltünk, de mint mondtam már engem ez már annyira nem zavar tőle. De ma is el hívtam magamhoz mondtam neki hogy légyszíves jöjjön el.

Erre ő : “nem tudok ma menni nem érek rá de majd ha megyek egésznap csak b.unk meg stb stb 😂”

A stb helyett konkrét dolog volt írva, de azt nem szeretném így le írni. Tehát ezen nem tudom mit tart viccesnek hogy így beszélt velem, mert azért idáig még nem csinált ilyent..de elképesztő le kezelő volt ez tőle.

Mit mondanátok neki így neki? Nem akarom amúgy megbántani mert szeretem..de egy kicsit jó lenne már ha észhez térne amúgy.

tegnap 18:09
 1/7 A kérdező kommentje:
Én hülye meg csak annyit írtam neki utána hogy okes
tegnap 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

És pont az ilyen gyökereknek van barátnőjük, és az ilyenekhez ragaszkodnak, elképesztő..

"egy kicsit jó lenne már ha észhez térne amúgy"

Egy kicsit jó lenne ha te is észhez térnél.. amúgy :D

tegnap 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Dugópajti vagy csak, de elvileg ezzel tisztában kellene lenned, hiszen ez a kapcsolat nem szól másról, nem is keres másért. Akkor mi a gond? Nincs annyi önbecslésed, hogy szakíts azzal, akinek csak egy darab rongy vagy?
tegnap 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, hogy bunkó, most meg vagy lepődve, hogy bunkó.

Magadat minősíted azzal, hogy együtt vagy vele. Ja, nincs gond, mert hűséges.

tegnap 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem is vagytok együtt, akkor honnét tudod, hogy hűséges?

Az ilyen hapsiknak szokott lenni 2-3 lyuk még itt-ott... és téged is csak annak tart.

tegnap 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy visszaír, ha ráírsz, hisz ha ló nincs, a szamár is megteszi alapon ott vagy te, ha más nincs éppen neki szexre. Kis naiv, ez sosem volt normális kapcsolat. Miért is kéne bocsánatot kérnie? Egyedül csak te úszol rózsaszín ködben, ő nem tart téged semmire, csak arra. Fura, hogy erre magadtól nem jöttél rá.
tegnap 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Könyörgöm csajszi menekülj 🥹
ma 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!