Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Első párkapcsolatom szép hosszú ideig tartott, pontosabban 5 és fél évig.
Azóta eltelt egy év és nem volt barátom, vot rá alkalmam hogy meg ismerkedjek fiúkkal, de nem akartam, féltem a csalódástól...
A lényeg az, hogy exemmel úgy ahogy tartjuk a kapcsolatot, közös megegyezéssel váltunk el egymástól, fél évig nem beszéltünk, aztán most újra. De csak interneten, volt mikor össze futottunk véletlen, akkor is beszélgettünk picit és átölelt szorosan.
Nem akarjuk újra kezdeni, de én már szeretnék egy új kapcsolatot...csak önbizalmam sincs és bízni sem tudok sajnos, félek
Tud valaki adni tanácsot?
Mit hogy csináljak?
Exemmel nem szeretnék újra semmit sem...nem kellene beszéltnünk?
Köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 16. 01:04
1/4 anonim válasza:
Végre teljesen tovább kéne lépned, és nem agyalni, csak tenni a dolgodat. Majd jön valaki, akivel összeilletek.
2/4 Stark2000 válasza:
Próbálkozni kell. Ismerkedj fiúkkal, aztán ha bejön a személyisége, legalább egy picit kiismerted, ugorj bele, ha úgy gondoljátok. Exeszedet pedig hagynod kéne, végleg. Ha lenne új kapcsolatod, és akkor is tartanád a volt barátoddal a kapcsolatot, szerintem az zavarná a jelenlegi (az az jövőbeli) párodat. Önbizalmat pedig nem nehéz építeni.. csak gondolkodj el azon, mi tetszhet rajtad egy fiúnak (alakod, arcod, szemeid, hajad, stb). :D
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, be is tartom őket! :)
2016. ápr. 16. 17:04
4/4 Thomika20 válasza:
Hát exeddel meg kellene szakítanod minden kapcsolatot. Velem se beszél már exem. Mióta kidobott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!