Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, a csajom vadidegen (számomra) baráti társasággal megy nyaralni nélkülem?
A barátnőm 5 másik emberkével megy nyaralni. Akik közül 2 pár van. Szóval a barátnőm a párnapos nyaralást egy sráccal fogja tölteni, miközben a párokat elvannak egymással.
Iszonyat féltékeny vagyok. Én nem mehetek mert el kell utaznom családi okok miatt.S elvből sem ismerek ott senkit. Amúgy a barátnőm is csak 1 embert ismer onnan. Szval félek h a srác rástartol. Mit tegyek?
Voltatok már ilyen helyzetben?
25F (a barátnőm 20L)
Nem ismerem őket, mert barátnőm kollégista és hétköznap velem van, hétvégén az otthoni barátaival. S 3 hónap alatt nem láttam egyiket se személyesen.
Barátnőmben bizok, de tudom h milyen bújos amikor iszik..
Ismerős helyzet. Volt egy ilyen exem, sok egy éjszakás kalanddal a háta mögött. Gyakran az osztálytársaival bulizott, közölük az egyikkel le is feküdt (még mielőtt engem megismert), egy másik pedig évek óta össze akart vele jönni.
Megtiltani nem akartam neki semmit, de mindig kicsit görcsben volt a gyomrom, amikor elment bulizni, pedig alapból nem vagyok féltékeny fajta. Persze ő mindig mondta, hogy a múlt az múlt, bízzak benne...
Szalagavatón az osztálytársával táncolt, aki belé volt esve. After után nála aludt, megcsalt, meg ami ilyenkor kell. Utána képes volt a fejemhez vágni, hogy mindent meg akartam neki tiltani. Egy mondattal később pedig az volt a baja, hogy miért engedtem el, mert ha megkérem, akkor nem megy az afterra.
A történet lényege: ha bízol a barátnődben, akkor ne félj. Ha nem bízol benne, akkor pedig inkább szakíts vele. Nekem is azt kellet volna már az elején, amikor kiderültek a dolgai.
Én bíztam a csajban, de utóbb kiderült hogy kár volt mert minden buliba ahova ment összefeküdt valakivel :'DDD
Es ezek utan meg megprobalt engem beallitani sz.rnak xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!