Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Láááányoook! Főleg féltékenyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láááányoook! Főleg féltékenyek. Ti mit csináltok, amikor a barátotok kimegy esténknént egy olyan társasággal, ahol lányok is vannak?

Figyelt kérdés
Ha ilyen eset van nálunk, akkor én végig azon agyalok, mit csinálhat, mikor, kivel csal meg. A barátaitól nem féltem de az nagyon zavar, ha lányokkal is kimegy. Persze, tudom, hogy nem csalna meg, nagyon szeretem, bízok benne, igyekszek ilyenkor is bízni, amikor a féltékenység kikészít.. de nem könnyű, nagyon rossz nekem ilyenkor(kb. végigsírom az estét) Azon is gondolkodtam, hogy választás elé állítom, vagy én vagy a csajos társaság. De ő azt mondja, hogy tényleg csak azért megy ki, hogy jól érezze magát, beszélgetnek, isznak valamit és ennyi.Én minden részletet tudni akarok ilyenkor és van, amikor annyira nem bírom magamban tartani, hogy letámadom a féltékenységemmel és erősen elgondolkodtam, rajta, hogy, így működhet -e tovább. Mi a megoldás szerintetek? Jogomban állna eltiltani? Ti, kívülállóként, hogy látjátok? Nekem kellene változnom abban, hogy ne legyek ennyire erősen féltékeny?

2016. márc. 19. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos erre csak hatalmas önuralmat tudok tanácsolni. Kimegy más társasággal, de ha mondja hogy szeret, és hogy csak azért megy ki hogy jól érezze magát bíznod kell benne. Gondolj bele, ha már egy ideje kijár ezzel a társasággal és eddig nem dobott (teszem azt azért mert nem szereti a féltékenységed) akkor biztosan nem kell aggódnod. :)
2016. márc. 19. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ez azért nem normális. Mármint nem a viselkedésedre gondolok.:) Ha ennyire zavar hogy lányok is vannak a társaságban akkor nyugodtan tedd választás elé.Semmi értelme hogy ilyenkor idegbajt kapj ilyen hülyeségek miatt.
2016. márc. 19. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérd meg hogy vigyen magával, és akkor megnéuheted hogy nincs mitől aggódnod
2016. márc. 19. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen..jó lenne, ha magával vihetne. Szerintem vinne is. Csak az a baj, hogy elkerült egy kicsit messzi egyetemre.. így 1-2 hetente találkozunk csak..
2016. márc. 19. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Tuti hogy félre dug.
2016. márc. 19. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy hideg zuhanyt javaslok.

Az, hogy ilyen féltékeny vagy, máris jelzi, hogy nem bízol meg benne. Választás elé ne állítsd, mert nem vagy neki lényegét tekintve senkije sem, hogy megmondd neki mit tehet és mit nem. Az ilyennel fogod elszúrni a dolgot. Miért is kell féltékenykedni? Ne legyél ilyen, mert miattad nem fog működni ez a kapcsolat, mert egyszer megunja, hogy ezt csinálod folyamatosan és kipenderít. Hozzáteszem nem sértegetni akarlak, ez csak egy jó tanács, mert látom ezt a saját ismerőseimnél is, azért is mondom. Folyamatosan a konfliktust generálják ezzel.

2016. márc. 20. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!