Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok már féltékenyek a barátotok lány barátjára?
Miért ne kellenének barátok egy embernek? Neked talán nincsenek barátaid? OK, nincsenek, mert neked nem kell, de azért a pasidat ne tiltsd már el a kacsolataitól!
Annyi ilyennel találkozni, hogy összevissza féltékenykedik mindenkire! Miért? Maximum megcsal, és otthagy, de ha hülye vagy, és ok nélkül hisztizel, hamarabb keres magának valakit, aki megvigasztalja, mintha hagyod békén, ha élje az életét, érezze jól magát, barátkozzon azzal, akivel akar, és te is keresel barátokat, akikkel elvagy.
" barátom testvéreként tekint úgymond egy lányra"
Örülj, hogy a barátodnak ilyen barátja van, függetlenül attól, hogy lány. RItka az olyan barát, akire testvérként tekinthet az ember. És itt már tök mindegy, hogy fiú-e vagy lány az illető, mert ez már túlmutat ezen.
Nincs okod aggodalomra!
"Vannak barátaim de én nem járok el velük beülni valahova meg ilyesmi. Akik vannak azok is a barátjukkal töltik a szabad idejüket nem a haverokkal és szerintem ez így normális :D "
Párkapcsolatban élek, és eljárok a barátaimmal a párom nélkül rendszeresen. Ő is eljár a sajátjaival, amikor csak akar. Nem naponta van ilyen, hetente talán, vagy hetente kétszer, de senki sem nehezményezi ezt. Van igényünk a barátaink társaságára is, nem csak egymáséra.
"Hiszen ha szeretsz valakit minél több időt akarsz vele lenni és a barátoknak ezt meg kell érteni."
Megértik, hogy lesz..rod őket, és ejtenek :) Vagy már ejtettek is. Mi is ejtettünk egy lányt a baráti körből nemrég. Hívtuk magunkkal sokfelé, aztán betelt a pohár, mert a közös borozáson, vacsorán sem bírt felnézni a telefonjából, ott viberezett a faszijával végig, ha éppen nem telefonáltak. Na, ha így viselkedik, ne is jöjjön többet.
"Én azt nem értem hogy lány barát minek főleg ha van barátnője.Nekem sincs olyan nagyon jó fiúbarátom "testvéri"szinten."
Ha jól tudom, az a lány már előtted megvolt baráti szinten. Ha kell a pasi, fogadd el, hogy ott van, ezzel a lánnyal együtt kaptad, ez van. Vagy lépj tovább. Hogy neked milyen barátaid vannak, annak ehhez semmi köze. Bármilyen nemű barátai lehetnek. Az én pasimnak is van egy csomó nőnemű barátja, egy csöppet sem aggódom emiatt.
"Nem nagyon hiszek az ilyesmibe hosszútávon simán megeshet hogy a csaj rámászik vagy neki megtetszik..Az a baj h csak az érti ezt meg aki volt hasonló helyzetbe :/"
Akkor rámászik. És? Majd a pasid reagál valamit. Vagy azt, hogy elküldi a fenébe, vagy mást, pl. téged küld el. A reakciója attól is függ, veled mennyire érzi jól magát. Ha bizalmas tud veled lenni, ha nyújtani tudod, amit az a lány nyújt neki, ha nem balhézol baromságok miatt, akkor úgyis téged választ. Ha meg mást választ, akkor meg úgysincs mit tenni, ezt féltékenykedéssel nem tudod megakadályozni, csak siettetni. Ha nem szeret eléggé, és emiatt elhagy, akkor meg nem kell sajnálni, tovább kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!