Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megyünk egy társasággal vizipipázni akkor a baratnőmnek a részét nekem kell fizetnem a pipába? 16/F

Igazabol, nem, nem muszaj..
Ez inkabb kotelesseg, amit jobb ha betartasz.
Marmint, a fiuknak kell a lanyokat meghivni ide-oda, foleg ha mar a baratnod.
Szerintem fizesd ki.
15F

Dehogy kötelesség, jesszus. :D
Figyelj, ez attól függ. Ha te hívod el a barátnőd, te fizeted. Ha közös társasággal mentünk, akkor fele-fele szerintem.
De nekem az sem lenne gáz, ha mondjuk te szegényebb lennél, ő tehetősebb, és ő fizetné.
Igazából ezeket a dolgotokat beszéljétek meg, mert hiába van olyan, hogy mit illik, meg mit nem, az nem a pasi kötelessége, hogy mindent fizessen.
Én pl ismerkedési időszakban állok mindent, de kapcsolatban már fele-fele, vagy egyszer Ő fizet, egyszer én. És a Páromnak sincs ezzel gondja, mert pontosan tudja, hogy ez így van rendjén, és nem is engedné meg, hogy mindenben én fizessek.

Leirta, hogy ki tudja fizetni.. Nem kotelesseg, de szep gesztus tole..
En is voltam mar egy tarsasaggal es a fiu kb semmit sem fizetett ki a lanynak, es ezt szova is tettek a baratai.
En a helyedben kifizetnem, nem kell mindent fizetni, de szerintem ez nem nagy dolog, o is megtudna neki venni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!