Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha megyünk egy társasággal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megyünk egy társasággal vizipipázni akkor a baratnőmnek a részét nekem kell fizetnem a pipába? 16/F

Figyelt kérdés
Mert ezt nem tudom, és nem szeretnék beégni.. Kifizetni kitudom csak nem vágom hogy szokás ilyenkor..koszi a valaszokat elore is .

2015. júl. 19. 23:03
 1/6 Zedricht ***** válasza:

Igazabol, nem, nem muszaj..

Ez inkabb kotelesseg, amit jobb ha betartasz.

Marmint, a fiuknak kell a lanyokat meghivni ide-oda, foleg ha mar a baratnod.

Szerintem fizesd ki.

15F

2015. júl. 19. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Dehogy kötelesség, jesszus. :D

Figyelj, ez attól függ. Ha te hívod el a barátnőd, te fizeted. Ha közös társasággal mentünk, akkor fele-fele szerintem.

De nekem az sem lenne gáz, ha mondjuk te szegényebb lennél, ő tehetősebb, és ő fizetné.

Igazából ezeket a dolgotokat beszéljétek meg, mert hiába van olyan, hogy mit illik, meg mit nem, az nem a pasi kötelessége, hogy mindent fizessen.

Én pl ismerkedési időszakban állok mindent, de kapcsolatban már fele-fele, vagy egyszer Ő fizet, egyszer én. És a Páromnak sincs ezzel gondja, mert pontosan tudja, hogy ez így van rendjén, és nem is engedné meg, hogy mindenben én fizessek.

2015. júl. 19. 23:33
 3/6 Zedricht ***** válasza:

Leirta, hogy ki tudja fizetni.. Nem kotelesseg, de szep gesztus tole..

En is voltam mar egy tarsasaggal es a fiu kb semmit sem fizetett ki a lanynak, es ezt szova is tettek a baratai.

En a helyedben kifizetnem, nem kell mindent fizetni, de szerintem ez nem nagy dolog, o is megtudna neki venni.

2015. júl. 19. 23:41
 4/6 anonim válasza:
max egyszer-kétszer meghívod erre-arra de azsem jó ha mindig mindenre meghívod
2015. júl. 19. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:
hat ez aztan romantikus :D
2015. júl. 20. 11:41
 6/6 savanyújóska ***** válasza:
Másik kérdés, hogy ha házilag pipáztok, ne beülős helyen, akkor egy tömés önköltsége 5- maximum 600 forint, szóval azon a 100 forinton nem múlik. (Beülős helyen nyilván más a helyzet, arra ld. fentebbiek.)
2015. júl. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!