Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Anyumnak van igaza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyumnak van igaza?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 hete vagyunk együtt, van egy csomó olyan dolog amit mindketten szeretünk, de olyan is, amit nem csinálunk mindketten. Pl. Ő táncol, a lábamat műtötték, szóval nem tudok. Barátom szerint így vagyok tökéletes, de anya ma ahogy hazaértem elkezdte, hogy majd biztos talál ott egy másik lányt és hogy úgyse leszünk sokáig együtt a nem közös hobbik miatt.

Ez nagyon rosszul esett. Még sose bántott meg ennyire. Szerintem ha mindketten komolyan gondoljuk, nem számít, tudunk mesélni egymásnak. Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.

Én 17/l ő 20/f

2016. ápr. 7. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont ez,de mi is hasonló helyzetben vagyunk, mármint barátnőm édesanyja terén. Egyszerűen lelehet venni, barátoddal van a baja, mást képzel el hozzád, ezért mondta ezt.
2016. ápr. 7. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon gonosz volt anyukádtól, szerintem nincs igaza. Nem szeretheti mindenki ugyanazt, az a jó az emberekben, hogy különbözünk. És egyetértek az elsővel, itt valami más is van a háttérben.
2016. ápr. 7. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetleg csak a felszínes, komolytalan kapcsolatokra igaz.

Ha valaki szerelmes, akkor nem azt nézi, hogy a hobbik egyeznek-e. Egy játszótársnál vagy egy munkatársnál ez fontos dolog, de a szerelemben lényegtelen.

Na meg ha valaki szeret, akkor téged szeret, te kellesz neki, hiába környékezi meg ezer olyan lány, aki "jobban megfelel", hidegen hagyja, mert téged szeret.

Nekem életem legrövidebb kapcsolata pont azzal a lánnyal volt, akivel bámulatosan egyezett minden. :)

Ha szeretitek egymást, akkor ne érdekeljen, ki mit mond. :) Tudom, anyudtól rosszul esett nagyon, de ő talán kicsit antiromantikus alkat, ki tudja, milyen negatív élmények érték fiatal korában, és talán ezért vélekedik most így.

A szerelemben pont az a szép, hogy mindent le tud győzni.

2016. ápr. 7. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt, hogy igaza van-e vagy sem, majd eldöntik az elkövetkezendő hónapok.

Gondolom, magadtól is tudod, hogy kétféle kimenetel lesz. Egyik, hogy hosszú távon is jól kijöttök, másik, hogy nem.

Szóval anyud újdonságot nem mondott, de ennek ellenére nagyon csúnya volt tőle. Ilyet nem szabad mondani.

2016. ápr. 8. 10:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
SOSEM a hobbikon stb. múlik egy kapcsolat. :)
2016. ápr. 8. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
ha ful egyformák vagytok az sar ha ful külömböző mégszarab ha van közös is meg nem közös iz abol lesz jó
2016. ápr. 8. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Anyukád nem tudhatja, de te sem.
2016. máj. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!