Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 16L
Van egy srac aki tetszik nekem. Semmi komolyabbat nem erzek (eddig) csak hogy kedvelem. Lehet neki is bejovok de ezt majd kideritem. Van viszont az a srac aki elozoleg tetszett. Vele nyaron lehet hogy fogok talalkozni (most kulfoldon van) de az csak kb 90%.
Kicsit felek hogy ha azzal a sraccal barmi is lenne koztunk majd akkor a regi miatt megbantom, meg hamarosan jon a nyar en alig leszek itthon lehet o is szoval talalkozni nem sokat tudnank😒
Mit kene tennem? Probalkozni az itteni sracnal es a nyarat majd valahogy megoldjuk ha lesz valami vagy inkabb hagyjam es a nyar utan probaljak kozeledni fele vagy egyaltalan ne?
A regi sraccal az a helyzet hogy nemreg leptem tul rajta. Felek ha talalkozunk akkor ramhajt (ha o nem lesz ott akkor valamelyik haverja) es nem akarok felrelepni...
Ne gondoljatok konnyuverunek de ha egy nalatok 10szer erosebb pasi falhoz szorit es megcsokol meg tapperol akkor sokat nem tehetek ellene...:/
-kop kop!
-ki kopog?
-A 3 világháború!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!