Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van?
Egyik legjobb fiú barátommal elmentem kocsmázni a baráti körével együtt,erre közli velem,hogy azt mondta az egyik haverjának,hogy együtt vagyunk és hogy akkor tettesem már,hogy a csaja vagyok.Nagyon nem tudtam ezt hova tenni,meg is kérdeztem már attól a barátjától,hogy tényleg ezt mondta-e,erre csak fogta a fejét és nevetve azt mondta,hogy nem.
Ezután rákérdeztem már a srácnál is,hogy akkor ez most mi volt,de ő témát váltott,a végén meg már azt,hogy akkor most szeret-e? Ő mosolygott és csak annyit mondott,hogy barátként,de én akarnék többet? De pont odajött hozzánk valaki,szóval ezt már meg se válaszoltam.
Szerintetek ez most akkor mi akart lenni?
Szerintem ezzel próbálta meg leszűrni,hogy bejön e neked. :) Ha nagyon ellenkezel,akkor nyilván nem,ha viszont szó nélkül elég hiteles eljátszod,hogy a barátnője vagy,akkor nyilván bejön neked :) Az egész történet erre utal. :)
Kérdésedre válaszolva: akar tőled valamit! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!