Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék lehiggadni?
Figyelt kérdés
Nos mikor osszejottunk a baratnommel azt mondta hogy teljesen tapasztalatlan amit el is hittem...ma viszont kicsit turkaltam a facebookjaban...es talaltam egy ket erdekes kepet regebbrol...nos egy kicsit osszevesztunk,mert en mindig oszinte vagyok minden teren...barmit kerdez az igazat mondom...es o meg elobe is reggebben a kepembe hazudott....ez nekem nem is tudom olyan nagyon rosszul esik...marmint h hazudott nekem
A masik meg hogy o 14 es akivel elozoleg kavart 28:o elvileg nem fekudtek le csak miegymas....hat hogy is mondjam egy rossz kozmunkas a pali...igy most elment a gusztusom is baratnomtol
Mit tegyek/hogyan tudom mindezt lerendezni lelekben?:(
2016. márc. 19. 15:44
1/2 anonim válasza:
szard le nehogy mar hianyozzon egy hazug k**va legyen tartasod
2/2 anonim válasza:
Elsőnek teljesen igaza van. Emiatt ne fájjon a fejed, inkább jó hogy tudod milyen is valójában. Húzd ki magad, jobbat érdemelsz! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!