Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mit tegyek most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy barátom kb. 2 hónapja szakítottunk az exe miatt, mert még szerette és én nem bírtam végignézni, de persze ő mondta hogy már nem szereti de volt rá sok jel hogy hazudik.. Letiltottam őt mert csúnyán összevesztünk és csinált egy kamu fészt nemrég, ahol írt hogy hiányzom neki meg csak engem szeret stb. úgy voltam vele hogy na jó lehet tévedtem és nem is szereti, csak hogy ezen a kamu fészen annak a bizonyos exnek is belájkolta a képét meg a tesóját is bejelölte ahol a lány is ottvan a profilképen..

Most akkor hagyjam tényleg ezt az egészet mert őt szereti? Vagy mire jó ez most neki?

2016. márc. 18. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megijedt az egyedülléttől és vissza akar szerezni. Nem hiszem hogy megváltozott volna.
2016. márc. 18. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Amúgy szerintem egyszer beszéljétek meg élőben a dolgokat. Ha őt szeretné, nem írna neked ilyeneket, akkor leszrná

2016. márc. 18. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

De lehet az is amit elöttem mondtak és csak akar vkit, hogy legyen.

2016. márc. 18. 18:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát az biztos hogy eléggé szeretethiányos, ezért én is gondoltam erre hogy jó ha van neki valaki aki szereti.

Amúgy én 18 ő 16 fiatalabb tőlem szóval ez is közrejátszhat a dologban hogy még gyerekes.

A lánynak van barátja régóta, és gondolom neki azért nem ír, vagy ki tudja írt neki csak lekoptatta.

2016. márc. 18. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!