Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A barátommal nagyon szeretem a szexet de mostanában észrevettem a monotóniát benne. Vágyom egy kis gyengédségre, simogatásra, és nem vad dugásra állandóan. Hangoztatja is hogy neki az kell már meg hiánya van, rendesen kötelességnek érzem hogy menjek és dugjak. Annyira félek, mert volt barátomnál is ez volt, hogy már úgy éreztem csak azért megyek hozzá. Mit tegyek? Nem szeretnék vele minden szabadidőben szexelni, szeretnék szerelmeskedni, összebújni is.2016. márc. 16. 20:45
1/1 anonim 

válasza:

Nem próbáltad megbeszélni vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!