Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Most szakitottam a barátommal mert nagyon kevés a szabadideje. Volt hogy napokig vagy hetekig nem tudtunk beszélni. Irni néha irt de akkor is keveset. Sokat kellett segitenie otthon . És sokat edzett. Versenyszeruen bunyozott.Esténként lefekvés előtt sem hivott fel mert azt mondta fáradt. És en ezért akartam hogy vége legyen. Mert ha volt egy kis szabadideje azt is mással töltötte. Én nagyon szeretem őt és ő is szeretett. Csak nagyon ritkan beszeltunk az utobbi idoben. Es tenyleg elfoglalt volt. Ezt nem kifogaskent mondta. Engem csak az zavart hogy ha volt ideje akkor is inkabb mast csinalt. Szerintetek jó döntés volt szakítani ha szerettük egymast de nem volt idonk? Tavkapcsolat volt
2016. márc. 15. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jol dontottel.

Ha valaki idot akar rad szakitani, akkor megteszi. En tobb mint ket eve vagyok parkalcsolatban es minden nap beszelunk, szerintem ez igy normalis. Persze, nem kell minden nap, de ahogy Te szukseged erzed. Es ha szerinted ez keves volt, akkor mindenkepp jol tetted.

2016. márc. 15. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod. :)
2016. márc. 15. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél. :)

Én is ugyanilyen okkal szakítottam a barátommal 1 hónapja, és nem bántam meg, mert a barátom rohadtul nem foglalkozott velem igazán, pedig lehetett volna rám is ideje a távkapcsolat ellenére, de nem érdekelte. Nem változtatott ezen, a kérésem ellenére sem. Szóval szakítottam, és te is nagyon jól tetted!😊

17/L

2016. márc. 15. 23:31
 4/4 anonim válasza:

Jòl döntöttèl, talàlsz majd olyan fiùt akinek az èletèben te vagy a legfontosabb ès nem màs :)

16/L

2016. márc. 17. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!