Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis Liia kérdése:

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Van az exem akinek össze jöttem a haverjaval.. És elvileg azt mondta hogy nem gond neki, de még is irkal facen hogy folyton rám gondol meg hogy arra hogy mi lenne ha most vele járnék... Na, de úgy hogy közben járok a haverjaval akivel össze is veszett az okát nm tudom, de most nincsenek jóba.. Szerdán rám írt es mondta h jön haza az egy spanjatol es kérte hogy mennyek elé én mondtam neki hogy nm mert az lesz h mi kavarunk errr ő azt mondta h nm Dehogy azt mondtam neki h megyek elé de közben nm mentem.. Na oké egyszer csak arra voltam figyelmes h le tiltott, és nm értem ennek az okát!! Tegnap nagyon jó fej volt velem meg kérdezte h miért szakítottam a xy-vel (mert idő közbe szakítottunk a haverjal) és tök kedves volt meg minden. Kérlek adjatok tanácsot, mert tanács talan vagyok.. Miert csinalja ezt, miért tiltott le??!!

2016. márc. 13. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzol neki, és féltékeny lett, amint megtudta, hogy jársz a haverjával. Valszeg azért tiltott le, hogy ne is lásson téged facebookon se, megpróbál téged kitörölni a fejéből.
2016. márc. 13. 19:27
 2/3 Barabás Fanni válasza:
100%
Az első valaszoloval egyet értek! Velem is ez volt hogy szakítottam mert egy tapló volt aztán egyszer csak észhez tért hogy "hoppá nincs csajom" (későn esik le nekik) és rögtön próbálják vissza szerezni! Persze ha nem sikerül nekik mergukben és bosszúból mindig letorolnek hogy érzed a törődést holott ő cseszte el! Persze mikor lenyukszik és még hiányzol neki vissza fogja oldani a tiltast! Próbált veled kedves lenni és figyelmes hogy újra bele szeress de ennek nem szabad bedolni mert ha egyszer tapló volt akkor máskor is az lesz!
2016. márc. 14. 07:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mind a két választ! :) Sokat segítettek.
2016. márc. 14. 08:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!