Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert csinalja ezt a baratom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt a baratom?

Figyelt kérdés
Suliban ha peldaul tomeg van akkor nem puszil meg meg semmk mintha azt akarna hogy masok ne lassak higy egyutt vagyunk. Miert csinalja ezt?:(
2016. márc. 12. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg zavarban van, szégyellős. :)
2016. márc. 12. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Puszild meg te.
2016. márc. 12. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Volt egy barátom akivel 'titokban' jártunk mert rossz hírem volt a sulijában és nem akarta hogy neki is az legyen. Mikor megtudták páran hogy velem jár eléggé ellene voltak,a baráti körből is kidobták. (megérdemelte mondjuk c:)

Nem akarlak elszomorítani de lehet hogy valójában nem is szeret úgy ahogy ő elmondja. Ha szeret akkor fel vállal.

2016. márc. 12. 22:41
 4/7 anonim válasza:
100%

Hany evesek vagytok?

En lany vagyok de amikor egyutt voltam a baratommal a suliba sose volt tobb puszinal es olelesnel es az is csak akkor ha ketten voltunk valahol. Nem mertem odamenni hozza amikor a haverjaival volt.

Igaz h a baratom nem orult h nem csokolhat meg de en megkertem.

Es szerintem ezzel nincs semmi baj.

2016. márc. 12. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

Kicsit zavar engem hogy olyan mintha titkolna a kapcsolatunkat vagy ilyesmi

15evesek vagyunk amugy

2016. márc. 12. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nállam ugyan ez van.

Semmi nagy cucc csak a srácc szégyenlős vagy rossz élménye van arról hogyha ezt a suliban vagy tömeg elött teszi meg.

(helyesírásért Bocsi. Nem igazán tudok Magyarul)

2016. márc. 12. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezzel is óvni akarja a kettőtök kapcsolatát. Főképp a ti korosztályotokban fordul elő, hogy nagy az irigység. Valakinek nem teszik a dolog, és rögtön el kezd áskálódni, valótlanságokat terjeszteni, stb. Lehet jobb is, ha nem annyira nyilánvaló mindenkinek az ami köztetek van. a ti kapcsolatotok ugyanis csak rátok tartozik. attól nem lesz nagyobb a szeretet hogy mindenki előtt nyalifali, mert igazából rajtatok kívül ehhez senkinek semmi köze. Majd eljön az idő amikor már egyikőtöket se fogja érdekelni mi van körülöttetek, de akkora már az esetleges irigykedők se fognak tudni ártani, ha valódi a szeretet.
2016. márc. 13. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!