Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom?
Figyelt kérdés
Elvileg(az ő elmondása szerint) nagyon szeret engem a barátom mégis minden tettével megbánt. Eléggé eéjárkálós típus, minden buliban benne van stb..viszont engem sose visz egyikre sem, ha mégis hív akkor csak a haverokkal sörözni. Én meg sajnos a haverjaival nem igazán jövök ki. Múltkor beígért egy vacsorát de azért nem mentünk mert a haverja sörözni hívta és erre azt válaszolta h van h máshogy alakulnak a dolgok erről ő nem tehet. Aztán ezt eljátszotta mégegyszer de akkor sem mentünk. Mindig ígérget de sosem tartja be. Minidg csak nála vagyunk, sosem mozdulunk ki de ígérgetni azt tud. Aztán a másik ami nagyon rosszul esik az az h állandóan azt látom fészen h idegen csajokat jelölget be és lájkolgatja őket meg irogat nekik és mikor ezt szóvá tettem h ne csinálja mert zavar akkor még én voltam a rossz h ebben nincs semmi ő csak reflexből lájkolgat. Ezt nem tudom elhinni. Nála nincs is kint h kapcsolatban mert elvileg nem tartozik senkire. Ebben egyetértettem vele de aztán én mégis kiraktam ő nem. Az is feltűnt már h nagyon ritkán mondja h szeret, azt is csak közvetlen szex után. Ez jelent valamit? Nem is engem szeret csak jó velem a szex? Mert ha nála vagyunk egyből leteper aztán annyi. Tévézünk, filmet nézünk vagy nagy ritkán beszélgetünk. Elvileg ő mindent tudni akar rólam, a családomat is meg akarja ismerni meg azt szeretné ha odaköltöznék hozzá de a viselkedésével mást sugall. Sajnos keveset is tudunk együtt lenni ő sokáig dolgozik van h hétvégén is, és az is bánt nagyon h hétvégén odamegyek hozzá azért h vele legyek ő eg dolgozni megy aztán a haverokkal sörözik és mi egész hétvégén alig látjuk egymást csak pár órát. Pedig elvileg nagyon hiányzok neki de már neten is egyre kevesebbszer beszélünk, régen minden nap többször hívott és küldött üzeneteket ezek mára teljesen megszüntek. Mi van most? Már nem szeret? avgy mi van? Bocsi h hosszú lett. De agyjatok tanácsot mi ez?2015. jún. 20. 17:19
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi az lemaradt h ő 25 és 20 évesek vagyunk és kb 4 hónapja vagyunk együtt.
2015. jún. 20. 17:24
2/4 anonim válasza:
Es szerinted ez egy tiniparkapcsolat?!
3/4 anonim válasza:
ugyan fiatalabb vagyok de ismerem az ilyen srácokat. Éretlen gyerekes és felelőtlen. Ahogy látom neked már egy érettebb partner kell. Hogy szeret e? Valamennyire biztosan, de nem úgy ahogy azt kéne. Szerintem minél hamarabb szabadulj meg tőle mert később csak még nehezebb lesz. És egy tipp. Megtudhatod hogy mennyire vagy fontos neki. Dobd ki és közöld vele hogy kész ennyi volt nem akarsz már vele lenni. Figyeld a reakcióját. Ha nem érdekli és beletörődik akkor egy jelentéktelen személy vagy az életében. Próbáld meg elfelejteni és eszedbe se jusson visszakérezkedni hozzá! Ne alázd magad!! Ha viszont küzd érted és nem hagy elmenni nincs miről beszélni :) akkor fontos vagy neki csak ostoba. Ha így alakul beszélj meg vele mindent ami bánt és kérd, hogy változtasson. Sok sikert! Ne feledd, nő vagy! Okosan ügyesen, ÉSSZEL! Remélem tudtam segiteni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm igazad van csak sajnos szeretm és nehéz elengedni...
2015. jún. 20. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!