Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátom. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt. Volt mikor hajtottak rám más fiúk de nem is érdekelte. Egyszer ráírt egy srácra aki már tényleg idegesítő volt, de akkor sem értem. Ő pedig csomó csajt bejelöl facebookon. De nem ír rájuk meg semmi. Megkérdeztem miért azt mondta csak úgy de szerintem ez nem válasz. Tudom hogy szeret de akkor is kicsit érdekelhetné jobban hogy mi van velem2015. dec. 29. 18:36
1/3 anonim válasza:
Gondolom mer, unatkozik vagy csak idegesítnei akar.... valószínüleg még soha sem volt féltékeny
2/3 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, hogy téged ez zavar....ha fontos vagy neki, akkor változtat, ha nem akkor meg nincs miről beszéli
3/3 anonim válasza:
Az utóbbi időben kap elég pozitív visszajelzést tőled? Ha nem, akkor szüksége van trófeákra, amiket a facebook jelölések formájában gyűjt be. Egyelőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!