Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet barátom meleg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátom meleg?

Figyelt kérdés

Most lehet csak túlreagálom, de mostanában elég furcsán viselkedik. Már 10 hónapja vagyunk együtt, de pl egyszer sem feküdtünk le. Néha próbáltam rá utalni, de mindig kitalált valamit hogy miért nem akarja. Egyébként volt már, hogy látott kevesebb ruha nélkül de különösebb reakciót nem váltott ki belőle.

17/l

2015. dec. 25. 01:22
 1/10 Stark2000 ***** válasza:
100%
Nem tudom mitől lehet, de nem hiszem, hogy egyik napról a másikra csak így "puff" , meleg lett. Nálam előfordult olyan, hogy sokat nyúltam magamhoz, vagy 1 héten keresztül naponta 2x, mert nem találkoztam barátnőmmel, majd amikor szexre került a sor, nem akart felállni. 5 napig nem nyúltam magamhoz, és kész, ha csak a melltartóját megláttam a barátnőmnek, már izgalmi állapotban voltam..
2015. dec. 25. 01:33
 2/10 El Greco ***** válasza:
Ebből én még nem következtetnék arra, hogy meleg. Lehet az is, hogy nem érzi késznek erre magát, vagy van valami gondja ott lent... Biszex mondjuk még lehet, de én a meleget kizárnám, mert akkor mi a fenének lenne veled 10 hónapja?
2015. dec. 25. 01:35
 3/10 anonim válasza:
100%

Sokan ha bármi probléma van férfi oldalról a szex-el, egyből arra gondolnak hogy a férfi meleg. Ez borzasztóan téves gondolat. Ha meleg lenne, akkor nem lenne veled 10 hónapja. (persze van olyan aki csak azért tart barátnőt, hogy ne nézzék ki, de ez egyre ritkább, mert már szerencsére már nem annyira ciki egyedül lenni).

Ha nem volt még szexuális kapcsolata korábban, természetes hogy tart tőle. Lehet hogy nála ez a félelem olyan erős, hogy inkább nem gondol rá, "eltemeti magában", hogy ne stresszeljen állandóan rajta. Mindenképpen próbáld megbeszélni vele, hogy mit gondol ezekről a dolgokról. Nagyon válogasd meg a szavaidat azonban, mert ha tényleg valami szorongás van a háttérben, akkor néhány ártatlan félreértett szó is nagyon nagy károkat tud lelkileg okozni.

2015. dec. 25. 01:41
 4/10 anonim válasza:
100%
Vesd rá magad, a reakciójából minden kiderül :) Egyébként egy egészséges kapcsolat része a szex, szóval lehet, hogy van valami baj.
2015. dec. 25. 02:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy keresztény. ;)

vagy muszlim. ;)

2015. dec. 25. 03:09
 6/10 anonim válasza:

Ha veled egyidős,akkor lehet,hogy még nem áll készen erre.

Csak azért jár veled,hogy ne nézzék furának.

Én 17 évesen még egyáltalán nem éreztem szükségét a nemiségnek.

Olyan 19-20 évesen jött elő.

27/F/M

2015. dec. 25. 06:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Előbb mondanám, hogy aszexuális, mint hogy meleg.

Szerintem inkább vele beszéld meg a dolgot, rengeteg oka lehet ennek.

2015. dec. 25. 06:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Sok mindent leírtak előttem, én csak ennyit fűznék hozzá:

"hogy látott kevesebb ruha nélkül" Kevesebb ruha nélkül? Tudod ezt értelmezni? :D Ez olyasmi, mint a dupla tagadás, szóval pont az ellenkezőjét jelenti, mint amit írni akartál.

2015. dec. 25. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
17 évesen ne akard már annyira ezt a szeretkezést.Majd ő eldönti mikor akarja.Ne erőltesd rá az akaratodat.Lehet ő annyira vallásos,hogy csak házasság után lessz rá hajlandó vagy csak akkor ha gyereket szeretnétek,azaz saját öröm céljából nem fog veled lefeküdni.Ne erőltesd.Ha szereted elfogadod ilyennek.
2015. dec. 25. 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:

O hany eves?

Lehet, hogy csak fel

2015. dec. 25. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!