Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom meleg. Hogyan tudnék ezzel jobban megbarátkozni? 15/L (többi lent)
Te pedig bele vagy zúgva, és nem bírod elviselni hogy neki a fütyik kellenek?
Ez van!
Fogadd el! Vagy bújj vele ágyba!
Nem lehetetlen a puncira rászoktatni!
Gondoltál arra hogy ezt neki is elmond?
Elöttem válaszoloknak meg: mi az hogy rászoktatni a puncira...
Aki meleg az nem fog áttérni...heterót se lehet áttériteni arra hogy meleg legyen.
És még annyit kedves kérdező, segíts neki inkább mert egy meleg tizenéves srácnak szerintem nem lehet túl könnyű mivel nem fogadják el ezt az emberek sajnos.
"puncira rászoktatni..." pfff:-p
Legjobb tudomásom szerint tudományos körökben teljesen elfogadott, hogy a szexuális orientáció nem változtatható. Vannak persze biszex emberek, de én úgy sejtem, azok - kelet-európában - inkább a saját nemük iránti vonzódásukat nem mindig tudják elfogadni, az ellenkező nem irántit nyilvánosan is könnyen kiélik (nem adatokra alapozok, csak józan észre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!