Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az gáz, hogy a barátom haverja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, hogy a barátom haverjai felköszöntöttek névnapom alkalmából, a barátom viszont nem? -lassan egy éve együtt vagyunk

Figyelt kérdés
Nem csinálok belőle nagy ügyet, de azért érdekes :'D
2015. dec. 23. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát egy picit :)

De ennek a kérdésnek mi értelme? Mit tudunk mi most ezzel kezdeni? Lehet csak ki ment a fejéből.:)

2015. dec. 23. 19:14
 2/13 anonim ***** válasza:
A felköszöntés egy-egy facebook-bejegyzést jelent? Mert akkor nem sokat számít.
2015. dec. 23. 19:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Felhívtak :-)
2015. dec. 23. 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ünnepled a névnapod? Mondtad már neki, mikor van? Egy év azért nem olyan sok idő. Én például nem figyelem a névnapokat, a sajátomnak se kerítek nagy feneket. Megköszönöm, ha felköszöntenek, de más "elvárásom" nincs és ezt már az első alkalommal közöltem a barátommal. Lehető, ő se híve a névnapi felköszöntéseknek, vagy csak simán nem tudta, hogy aznap van. Besértődni semmiképp nem érdemes rajta, a barátaival meg pláne ne hasonlítgasd össze.
2015. dec. 23. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem picit gáz
2015. dec. 23. 19:24
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát......

Én a szerelmemnek még képet is küldtem ,de viszont ő fel sem köszöntöt csak azután ,amit után mondtam neki. :S

Viszont holnap lesz ,de nem akkor ,bár ki tudja.... ;)

F

2015. dec. 23. 19:48
 7/13 anonim ***** válasza:
*Viszont holnap a névnapom lesz ,de nem akkor ünneplem ,bár ki tudja
2015. dec. 23. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem is elfelejtette a névnapomat,pedig fél éve vagyunk eggyütt. Rosszul esett....leszidtam miatta és cukin ki is engesztelt :)
2015. dec. 23. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem az exem a születésnapomat felejtette el. Igaz, nagyjából két hónapja voltunk csak együtt, de nem balhéztam miatta. Mástól tudta meg, nagyon szégyellte magát miatta, de nem problémáztam.:D Persze mindenkinek más értékű a saját születésnapja, de én valahogy nem tudom elképzelni, hogy kicsapjam a hisztit, mert valaki nem köszönt fel. Ez bizonyos szinten szerintem önzőség. Mármint magadat ünnepeltetni. Annyi oka lehet annak, hogy valaki nem köszönt fel, nem ad ajándékot. Elfelejthette, lehet azt gondolta, mint én, hogy neked sem annyira jelentős ünnep ez.

Ha nekem mindenki megfeledkezne a születésnapomról, akkor se rendeznék jelenetet. Nyilván nem esne jól, mert kedves gesztus a köszöntés és kicsit hiányozna, de na...

2015. dec. 23. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:
En nem tarom szamon a nevnapokat, nem is tudom...
2015. dec. 23. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!