Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy a barátom haverjai felköszöntöttek névnapom alkalmából, a barátom viszont nem? -lassan egy éve együtt vagyunk
Hát egy picit :)
De ennek a kérdésnek mi értelme? Mit tudunk mi most ezzel kezdeni? Lehet csak ki ment a fejéből.:)
Hát......
Én a szerelmemnek még képet is küldtem ,de viszont ő fel sem köszöntöt csak azután ,amit után mondtam neki. :S
Viszont holnap lesz ,de nem akkor ,bár ki tudja.... ;)
F
Nekem az exem a születésnapomat felejtette el. Igaz, nagyjából két hónapja voltunk csak együtt, de nem balhéztam miatta. Mástól tudta meg, nagyon szégyellte magát miatta, de nem problémáztam.:D Persze mindenkinek más értékű a saját születésnapja, de én valahogy nem tudom elképzelni, hogy kicsapjam a hisztit, mert valaki nem köszönt fel. Ez bizonyos szinten szerintem önzőség. Mármint magadat ünnepeltetni. Annyi oka lehet annak, hogy valaki nem köszönt fel, nem ad ajándékot. Elfelejthette, lehet azt gondolta, mint én, hogy neked sem annyira jelentős ünnep ez.
Ha nekem mindenki megfeledkezne a születésnapomról, akkor se rendeznék jelenetet. Nyilván nem esne jól, mert kedves gesztus a köszöntés és kicsit hiányozna, de na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!