Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden bohóc gyereknek van barátnője mellesleg szép barátnője nekem meg senkim sincs? Olyanoknak van fullos nőjük akik 30kg-ot nem bírnának el és vasággyal együtt 40kilósak
Nem mindegy kinek mi a szép és a csinos. Vigyázat általánosítani fogok! A jó testű adoniszok a cicababákat keresik akik fitneszezni járnak cicagatyában fagyasztják a valaguk plusz 2 fokban és mindig tökéletes a sminkjük meg a hajuk. Na hát sok sikert ezekhez ha igazam van.
Ha nincs akkor elnézést :) De nekem ez jött le. Az ilyet tényleg nehéz megfogni és még nehezebb megtartani. A mai "csinifiúknak" azért jut ezekből mert most ők a szépségideál. Ha türelmesen vársz idővel újra a kigyúrt lesz a menő és visszatalálnak a kondisokhoz a csinibabák.
Elso valaszolo teljesen igaz.
Bocsi az ekezetekert.
Ha ez vigasztal normális pasik se :D
Szerintem a párválasztás marha nehéz ügy ebben a mai világban. Ha nem a cicákat keresed akkor meg még nehezebb és szerintem ebben az esetben nehezít rajta a külsőd és az életviteled is.
Én nem egészen tartozom abba a kategóriába amit leírtál 170 körül vagy 60 kg-mal, de azért valamilyen szinten mégis olyannak érzem magam. Mondjuk a bohóc gyereket azt sokféleképpen lehet érzelmezni, nem vagyok ilyen divatbúvár gyerek, inkább úgy vagyok bohóc, hogy szeretek poénkodni, megnevettetni lányokat.:D
Közted és a "bohócok" között cask annyi a különbség, hogy ők adni is akarnak, te pedig csak kapni szeretnél. El vagy szállva magadtól mert hogy te gyúrsz, és meg akarod kapni érte a jól megérdemelt jutalmad, hogy rád izguljon mindenki.. Ez nem így megy.. Először be kell adni valamit, és folyamatosan kell adni, akkor fogsz kapni is. Ez egy ilyen befektetés. Ha meg szívből adsz, akkor szívből fogsz kapni is, és az megmaradhat sok időre.
Igazából engem már csak az éltet, hogy más embereket boldoggá tegyek, és valószínűleg ez tetszik az embereknek, így a lányoknak is..:D
Sose másokban keresd a problémáidat, mindenkinek a problémája saját magából indul, ezt jobb ha minél előbb bevésed a fejedbe, megtanulod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!