Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy minden bohóc gyereknek van barátnője mellesleg szép barátnője nekem meg senkim sincs? Olyanoknak van fullos nőjük akik 30kg-ot nem bírnának el és vasággyal együtt 40kilósak
Tamáska33 nevű felhasználó ezt írta nekem (aki nyilvánvalóan a kérdező);
"Tudom h hazudsz én sem 90kg vagyok és ezt csak azért mondod h nem akarod mert nagy elvárás az hogy valaki izmos legyen a fiúk között átlagban"
Fogalmazd meg megint, mert ezek egyenlőre csak összehányt szavak. Ha a vesszőket sem ismered, és egy értelmes, összefüggő mondatot sem tudsz leírni, helyesírási szótárt kéne szerezned, nem barátnőt. :P
Akkor hány kiló vagy? Ha nem válaszolsz, honnan tudjuk ezt?
Igen, a FIÚK körében nagy elvárás a kigyúrtság, de egy szóval sem említetted, hogy meleg lennél. A LÁNYOK körében pedig a NORMÁLIS testalkat a nyerő. Ennyi.
Hát, én nem mondanám magamat rondának, de ezek az 'elvárásaim': minimum 167 cm, maximum 182 cm, de a legjobb a 172 cm, és hiába 60 kg. Legyen fehér bőre, kék szeme, a hajszín mindegy, de ne az az átlagos barna legyen. Kis izom legyen rajta, de utálom a kigyúrt izomagyú embereket.
De a legfontosabb, hogy agya legyen. Ami neked nincs. Nézhetsz akármilyen jól ki, de ha AGYAD nincs, ne számíts barátnőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!