Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az hogy minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden bohóc gyereknek van barátnője mellesleg szép barátnője nekem meg senkim sincs? Olyanoknak van fullos nőjük akik 30kg-ot nem bírnának el és vasággyal együtt 40kilósak

Figyelt kérdés
Mikor átlagon felüli vagyok heti 6x kondizok jól öltözök minden megvan igazából nem sok helyre járok mostanság de akkor is?utoljára nyáron voltam nővel másfél évig vele voltam.vagy lehet hogy az a baj hogy magasak a követelményeim?csak szèp csinos csaj kellene

2015. dec. 12. 00:15
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nagyon adlak de mondom én se vagyok 100kg meg kokszolni se kokszolok csak nem értem mit esznek ezeken a piszkafa fiúkon.
2015. dec. 12. 13:10
 22/31 A kérdező kommentje:
A másik réteg olyan hogy ronda a pali és szép lány gondolom a pénz miatt
2015. dec. 12. 13:18
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy miért? Mert képzeld egyes lányoknál nem az a fő szempont, hogy hány kilós a fiú, vagy, hogy hány kilót bír el... Tiszta röhej. Nem is ismerek 40kg-os fiúkat, 50kg-osakat már igen és bocs, de én inkább választanék egy 50kg-osat, mint egy 90kg-os kigyúrt izomkolosszust. Azért nincs barátnőd, mert te a férfitársaidat kilókban méred és nem érdekel a lány személyisége, csak az, hogy "csinos" legyen (Pff ezaztán a pontos meghatározás, mindenkinek más a "csinos"). Nekem akkor sem kellenél, ha fizetnének érte. Tudod, van az a mondás: Hiába néz ki jól kivűlről egy ember, ha,a belseje rohadás.
2015. dec. 12. 13:22
 24/31 anonim ***** válasza:

Tamáska33 nevű felhasználó ezt írta nekem (aki nyilvánvalóan a kérdező);

"Tudom h hazudsz én sem 90kg vagyok és ezt csak azért mondod h nem akarod mert nagy elvárás az hogy valaki izmos legyen a fiúk között átlagban"

Fogalmazd meg megint, mert ezek egyenlőre csak összehányt szavak. Ha a vesszőket sem ismered, és egy értelmes, összefüggő mondatot sem tudsz leírni, helyesírási szótárt kéne szerezned, nem barátnőt. :P

Akkor hány kiló vagy? Ha nem válaszolsz, honnan tudjuk ezt?

Igen, a FIÚK körében nagy elvárás a kigyúrtság, de egy szóval sem említetted, hogy meleg lennél. A LÁNYOK körében pedig a NORMÁLIS testalkat a nyerő. Ennyi.

2015. dec. 12. 16:33
 25/31 A kérdező kommentje:
Normális testalkat?az milyen nálad?persze ha csaj vagy
2015. dec. 12. 17:57
 26/31 anonim ***** válasza:
Normális testalkat nálam a 170 cm/58-60 kg.
2015. dec. 12. 18:03
 27/31 A kérdező kommentje:
Értem mondjuk az is számit h a csaj hogynézki mert egy csúnya csajnak kb tökmindegy milyen a palija csak igényes legyen
2015. dec. 12. 18:04
 28/31 anonim ***** válasza:

Hát, én nem mondanám magamat rondának, de ezek az 'elvárásaim': minimum 167 cm, maximum 182 cm, de a legjobb a 172 cm, és hiába 60 kg. Legyen fehér bőre, kék szeme, a hajszín mindegy, de ne az az átlagos barna legyen. Kis izom legyen rajta, de utálom a kigyúrt izomagyú embereket.

De a legfontosabb, hogy agya legyen. Ami neked nincs. Nézhetsz akármilyen jól ki, de ha AGYAD nincs, ne számíts barátnőre.

2015. dec. 12. 18:18
 29/31 A kérdező kommentje:
Ez is egy akkora hazugság lányok h nektek nem fontos a külső csak azt nézitek vagy azt hogy az illetőnek mennyi pénze van szal nekem ezt ne próbáljátok bemagyarázni
2015. dec. 12. 19:12
 30/31 anonim ***** válasza:
Igen, fontos a külső. Előbb írtam le, hogy milyen számomra az ideális fiú. Nem tudsz olvasni?
2015. dec. 12. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!