Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az hogy minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minden bohóc gyereknek van barátnője mellesleg szép barátnője nekem meg senkim sincs? Olyanoknak van fullos nőjük akik 30kg-ot nem bírnának el és vasággyal együtt 40kilósak

Figyelt kérdés
Mikor átlagon felüli vagyok heti 6x kondizok jól öltözök minden megvan igazából nem sok helyre járok mostanság de akkor is?utoljára nyáron voltam nővel másfél évig vele voltam.vagy lehet hogy az a baj hogy magasak a követelményeim?csak szèp csinos csaj kellene

2015. dec. 12. 00:15
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Szerinted akkor az se cink ha a lány vastagabb mint a fiú?
2015. dec. 12. 01:33
 12/31 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz, hogy vannak olyan emberek, akik erre ennyire rá vannak kattanva.. Ez már "bohócság"
2015. dec. 12. 01:34
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem izomagy vagyok de az biztos h 5x több erő van már bennem mint azokba a csicskákba szerintem a saját csajukat se tudják felemelni.
2015. dec. 12. 01:39
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted kit érdekelnek az ilyen dolgok?xd Persze előny néhány dologban, ez vitathatatlan, de ettől nem feltétlenül leszel több egy lány szemében:D

Túlzottan rá vagy feszülve erre a témára:D

2015. dec. 12. 01:42
 15/31 A kérdező kommentje:
pár csajszi válaszát várom mi a véleményük az ilyen fiúkákról?
2015. dec. 12. 01:45
 16/31 A kérdező kommentje:
Meg azt is észrevettem h a cigányokra is buknak a mai nők
2015. dec. 12. 03:12
 17/31 anonim válasza:
Fehér cigányként akkor van esélyed...
2015. dec. 12. 03:18
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre itt a válasz:

"... átlagon felüli vagyok heti 6x kondizok jól öltözök minden megvan ... az a baj hogy magasak a követelményeim ... csak szèp csinos csaj kellene"

El vagy szállva magadtól, a külsődtől, közben üres a fejed, szerintem Shakespeare-ről azt gondolod, hogy biztos valamelyik mozifilmben játszott.

A normális csajoknak nem elég csak a külső, hogy 6x kondizol, az értelmesebbje akar valami tartalmat is, közös érdeklődési kört/hobbit. És kevésbé érdekes, hogy ma mit edzettél a konditeremben, aztán izzadtan büdösen meg akarod dugni.

Ha meg csinibabát akarsz, fizess be egy prostira, az neked való csinibaba, és a pénzedért cserébe hajlandó meghallgatni, hogy a bicepszedet és a tricepszedet hogyan edzetted ma. (27/L)

2015. dec. 12. 05:14
 19/31 Zedricht ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, ha valaki tesz azért, hogy tényleg jól nézzen ki, kicsit elvárható, hogy a kiszemeltje is adjon magára, viszont fura ez a verekedős dolgod :D

Haverom is olyan mint a fogpiszkáló de egy állassal leküldene akárkit:D

2015. dec. 12. 06:46
 20/31 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz a tobbi valaszoloval, hatalmas tevkepzeteik vannak a kondizassal kapcsolatban. Ok valoszinuleg meg nem is tapasztaltak meg, milyen kiraly dolog az edzes... Csak egy ures feju koxost latnak a "gyurosokban".

Am a problema forrasa szerintem az lehet,hogy nem nagyon jarsz el ide-oda.

A kerdesedre valaszt nem tudok adni, mert en sem ertem ezt. A forditott esetre is erdekelne a valasz. Ha sikerul megkapnod, legyszi oszd meg velem is!

2015. dec. 12. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!