Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon unalmas, már az eggyütlét, meg szerintem már nem is annyira szeret ( 20 hónapja vagyunk együtt) 17 L
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 10:39
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még szeretem.. de már csak ugy vagyunk, mint a barátok.Nincs már annyi romantika
2015. dec. 20. 10:41
3/9 anonim válasza:
43%-os couch potatoe, te jobbnál jobb tanácsokat adsz az embereknek :) Nem csoda, hogy le vagy pontozva.
5/9 anonim válasza:
Szerintem, a sok éves házasságban lévők többsége is úgy van már, hogy csak barátként élnek a házasságban, ahol meg gyerek is van, miattuk.
Újíts be, dobjátok fel valamivel az együttlétet.
Csináljatok gyereket, majd nem lesz unalmas az együttlét :D
6/9 anonim válasza:
Próbáljatok meg nyilvános helyen szexelni, mint pl egy kihaltabb parkban, vagy mondjuk egy pláza parkolóban kocsiban
8/9 anonim válasza:
Dobd fel számotokra idegen dologgal a kapcsolatotokat.
Szakadjatok el a hétköznapi életetektől.
9/9 anonim válasza:
Most már ráértek moziba, színházba, koncertekre, kirándulásokra stb. járni. Lesznek közös élményeitek. Megismeritek egymást igazán. Esetleg lelki társak lesztek, ehhez első lépés a barátság. Az intim együttlét csak hab a tortán, önmagában szinte semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!