Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » SEGISETEK. Miert csinalja ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGISETEK. Miert csinalja ezt a baratom?

Figyelt kérdés
En 15 eves vagyok a baratom meg 21. 2 eve vagyunk eggyutt. tegnap nala voltunk filmezni. oda kerultunk hogy majdnem lefekudtunk.en meg szuz vagyok. egyszer mondtam hogy alljunk le. o kerdezte hogy most miert?. en meg nem mondtam semmit. feloltozott es lement a nappaliba. engem ott hagyott a szobajaban. utanna mentem kerdeztem hogy mi a baj es o azt mondta hogy semmi. azzal osszeszedtem a cuccaim es eljottem. mikor jottem ki az ajton annyit mondott csak hogy szia. egesz este nem beszeltunk. ma felhivtam hogy beszeljuk meg. kerdeztem megint hogy mi a baj es hogy miert csinalja ezt. azt mondta hogy o szeret es meg megerti hogy csak 15 vagyok es nem akarom. de o mar nagyon kivan. nagyon sexy vagyok es mar nem birja. ezzel letette nem is tudtam válaszolni. azota a telefont nem veszi fel. uzenetekre nem valaszol. KERLEK SEGITSETEK. MIERT ILYEN? MIT CSINALJAK HOGY NE LEGYEN ILYEN? NEM KELLENEK OLYAN VALASZOK HOGY 15 EVES VAGYOK ES NEM ILYENEKEN KELLENE GONDOLKODNI. FONTOSAK LENNEK A TANACSOK VAGY BARMI AMI SEGIT HOGY EZT MEG TUDJAM VELE BESZELNI.

2016. jan. 23. 15:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nagyon semmit nem tudsz tenni sajnos...bizni tudsz benne hogy szeret annyira hogy ellenálljon...de tapasztalatbol tudom hogy nagyon nagyon nehéz tehát az ő szemszögét is meg kell értened
2016. jan. 23. 15:54
 2/16 zsici:D ***** válasza:
100%
wtf?! 13 voltál ő meg 19 amikor összejöttetek, ez már elárulja, hogy van itt gond.
2016. jan. 23. 15:55
 3/16 anonim ***** válasza:
hát a fiú a hülye minek jött össze egy kislánnyal
2016. jan. 23. 15:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Már pedig akár tetszik akár nem, 15 évesen nem kéne,hogy 21 éves barátod legyen
2016. jan. 23. 16:03
 5/16 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre konkrétan nem lehet válaszolni, mert nem engeded meg. Tudod, nem is szívesen írok, mert már egyszerűen hányingerem van attól, hogy csak itt GYIK en minden nap tele vagyunk ilyen kérdéssel...

13 éves voltál amikor összejöttetek, ő 19, ez már önmagában gáz, felelőtlen, éretlen, buta, stb...

Mit vársz ? 19 éves, vannak igényei, ha meg egy akkora balta, hogy ilyen kislánnyal jött össze viselje a következményeket. A te hibád az, hogy nem bírtál nyugton maradni és várni 17-18 éves korodig a fiúzással. Csak gratulálni lehet ehhez. Nyilván a szüleid is maximálisan hibásak, hogy ezt hagyták. És tudod mi a durva ? Hogy te is ilyen butus vagy, és neked is lesznek gyerekeid, hogy neveled majd őket ? Hát én is ilyen voltam ? Aha, köszönjük szépen.

2016. jan. 23. 16:05
 6/16 A kérdező kommentje:
miert nem kellene? hallottatok azt hogy a szerelemben a kor nem szamit?
2016. jan. 23. 16:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Hallottuk persze,de komolyan mondom, hogy ne haragudj de egy 19 éves fiu, hogy lehet szerelmes egy 13 éves láyba?
2016. jan. 23. 16:17
 8/16 A kérdező kommentje:
hogy nem Lehetne? szeretjuk egymast. szuleink nem akartak hagyni ezt a kapcsolatot de mi nem tagitottunk a dontesuk mellett. igy el kellett fogadniuk. nem kioktatast kertem hanem segitseget.
2016. jan. 23. 16:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy 21 éves srácnak vannak igényei. Ez ellen nem tudsz és nem is kell semmit tenni. A te korodban oké, hogy nem élsz szexuális életet, de az ő korában ez nem oké.
2016. jan. 23. 16:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha meg téleg szeret akkor addig fog rád várni ameddig te készen nem álsz, ha meg nem akkor meg nem szeret igazán
2016. jan. 23. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!