Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet barátnőm szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barátnőm szerintetek?

Figyelt kérdés
Mozgás sérült vagyok mert remeg a kezem és csendes is. Néha sikerül beszélgetnem a lányokkal de beszélgetést kezdeményezni is nagyon nehezen megy. Most is szerelmes vagyok valakibe osztálytársak vagyunk de csak hetente egyszer vagy még annyiszor se beszélgetünk de akkor is csak ilyen pár percig.

2016. márc. 11. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
lehetni lehet, az emberektől függ de én nem számítanék a szerencsére a te helyzetedben, hozd ki a legtöbbet belőle, ne légy egy kis nyámnyila valaki, a csajok nem azt szeretik ha gyenge vagy, nem érzik magukat nőnek melletted, az milyen amikor ő vígasztal téged non-stop mert miért is? tegyél az egészre, ismerkedj ha pedig nem tetszel valakinek, akkor nem, ő bánja, lesz másik.
2016. márc. 11. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Ahh ezt mar kiirtad egyszer 😞 hidd mar el lehet. Mondok valamit lányok cukinak helyesnek es néha atlagosnak gondolnak engem... 16 vagyok de meg egy lany kezet se fogtam meg... Tul felenk vagyok... Hidd el lehet baratnid es ha lesz akkor azert szeret amiert az vagy aki...

Amugy huncut vagyok de szerintem a lányok a kézremegesnek csak orulnek 😉

16F

2016. márc. 11. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Utolso osztom a velemenyed! :)

Amit annyival egeszitenek ki, hofy lehet kicsit nehezebb lesz mint az atlag fiuknak, de ezt fel lehet fogni egy szurokent is. Es valoban magadert fog szeretni! ;) Csak legyel mindig pozitiv vicces es egyben hatarozott. :)

2016. márc. 11. 23:55
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Amugy nen a 3. Kerületbe jársz suliba?? Mert ha igen akkor ismerlek 😃 magas vérnyomás es remegő kez 😃

Tuti hogy ő vagy akire gondolok a neved es a megfogalmazasod is teljesen az ő stílusa 😃

#2-es voltam es tuti ismerlek nyugi haver lesz barátnőd 😎...

2016. márc. 12. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
11%
A remegő kéz még hasznodra válhat ha magadhoz nyúlsz.
2016. márc. 12. 01:46
 6/7 anonim ***** válasza:
mikor fogják már az emberek... ha nem probalkozol tuti nem...ha beprobalkozol akkor mar egy kis eselyed biztosan van...melyik eri meg jobban? mindenki fel hogy jaj mi lesz hogy ha viszautasit nem elem tul stb stb...es akkor mivan? tobb millio másik nő él még a földön nehogy mar egy miatt dőljek kardomba mert ő elutasitott...van ilyen...amikor probalkozol valakinel boven benne van az igen is es a nem is de mindkettot el kell tudni fogadni nyilvan az igent egyszerubb :D de ha azt mondja nem menj tovabb azt kesz... neki is megvan a joga arra hogy elutasitson ahogy neked is megvan a jogod arra hogy elutasits mast ilyen az elet...de szerintem nem akkora horderejű a dolog hogy depizni kelljen miatta...nekem sincs baratnőm mert engem is utasitottak paran vissza és en is elutasitottam parat most is nezek szet a nagyvulagban keresek olyat akinel erdemes probalkozni aztan ha azt mondja nem keresek mast ennyi...17/F
2016. márc. 12. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet. :)

A lányok általában azokat a srácokat szeretik, akikre fel lehet nézni, bátrak és határozottak. Talán a külsőnél is fontosabb :) (egy osztálytársam nem valami helyes, sőt... de mégis annyira jó személyisége van, h hihetetlen és rengeteg barátja, és 2-3 lánynak tuti tetszik az osztályból)

A lényeg, h merj önmagad lenni, mert tuti, h jófej vagy meg minden. :) A humor sem utolsó! ;)

2016. márc. 12. 12:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!