Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőm szerintetek?
Ahh ezt mar kiirtad egyszer 😞 hidd mar el lehet. Mondok valamit lányok cukinak helyesnek es néha atlagosnak gondolnak engem... 16 vagyok de meg egy lany kezet se fogtam meg... Tul felenk vagyok... Hidd el lehet baratnid es ha lesz akkor azert szeret amiert az vagy aki...
Amugy huncut vagyok de szerintem a lányok a kézremegesnek csak orulnek 😉
16F
Utolso osztom a velemenyed! :)
Amit annyival egeszitenek ki, hofy lehet kicsit nehezebb lesz mint az atlag fiuknak, de ezt fel lehet fogni egy szurokent is. Es valoban magadert fog szeretni! ;) Csak legyel mindig pozitiv vicces es egyben hatarozott. :)
Amugy nen a 3. Kerületbe jársz suliba?? Mert ha igen akkor ismerlek 😃 magas vérnyomás es remegő kez 😃
Tuti hogy ő vagy akire gondolok a neved es a megfogalmazasod is teljesen az ő stílusa 😃
#2-es voltam es tuti ismerlek nyugi haver lesz barátnőd 😎...
Szerintem simán lehet. :)
A lányok általában azokat a srácokat szeretik, akikre fel lehet nézni, bátrak és határozottak. Talán a külsőnél is fontosabb :) (egy osztálytársam nem valami helyes, sőt... de mégis annyira jó személyisége van, h hihetetlen és rengeteg barátja, és 2-3 lánynak tuti tetszik az osztályból)
A lényeg, h merj önmagad lenni, mert tuti, h jófej vagy meg minden. :) A humor sem utolsó! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!