Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez most jelent...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most jelent valamit?

Figyelt kérdés

Tegnap az ex-barátnőm azt kérdezte este üzenetben, h én is nézem-e a Titanicot... (Még anno megnéztük együtt, és a kedvenc filmei közt van.)

Nem tudom, szerintetek ez csak valami sima kérdés, v más is van mögötte? Egyébként most vagyunk 8-adikosok, de a suliban szinte egyáltalán nem beszélünk, havonta váltunk pár szót facebookon, szóval ez most különösen meglepett, h írt, és h ilyet...

2016. márc. 6. 09:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Tuti jelent valamit.

Amm én is nyolcadikos vagyok, de nekem még soha nem volt barátnőm :(

Hogy sikerült az írásbeli?

2016. márc. 6. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem rohadtul nem az erdekli most

Edekel a csaj vagy nem? Es csinald azt amit erzel

2016. márc. 6. 09:53
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 ne aggódj, majd lesz ;) Az írásbelim magyar: 33p matek: 28p

#2 aza baj, h nem tudom, h érzek-e iránta valamit, vagy nem... Azt hittem, már elfelejtettem, de néha meg úgy érzem, h mégse...

2016. márc. 6. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Unatkozott, nem beszélt vele éppen senki, lehet azért írt. Nem bántásból, én is mindenbe beleképzelek mindent, de gondolj erre is. :)
2016. márc. 6. 11:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!