Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezt hogy engedheti meg magának...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy engedheti meg magának bárki is a párjával szemben?

Figyelt kérdés

Egy 20-on éves srác, 18-as barátnőjével a képen. A fiú alákommentel, h "szeretlek csicska <3 <3".

Lehet én vagyok maradi meg minden, de eszembe nem jutna ilyet írni, lecsicskázni írásban a világ előtt bárkit, akármilyen célzattal.

Lányok, ti megengednétek ezt a stílust?

20/F

2016. febr. 19. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sem írnék ilyet sehova. Én alapból kerülöm azt is, hogy posztolgassuk a képeinket mindenhova. Nem hiszem hogy publikusnak kell lennie a kapcsolatunknak, aki fontos annak úgyis bemutatjuk egymást, aki nem annak meg mi köze van hozzá?

18/F

2016. febr. 19. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kettőnk közt oké, mert tudom hogy nem gondolja komolyan, de azért kikiáltani a világba...annak nem örülnék annyira. Mértékkel nem gond, ha folyton így hívna az már nem a legjobb. De igazából nem a szavak számítanak, hanem a cselekedetek. Hívhatja valaki édesemnek meg cuncimókusomnak is a barátnőjét miközben kihasználja a háttérben. 18l
2016. febr. 19. 23:39
 3/7 Unpredictable ***** válasza:
100%

maximum ha ketten vagyunk, máskor nem

egyébként miért írja mindenki a nemét meg az életkorát oda?

2016. febr. 19. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem úgy érzi, megteheti vele. A csaj meg lehet, hogy a csicskája tényleg, mert fél, hogy egyedül maradna, mert más meg esetleg nem gondolja, hogy összejönne vele. Egyébként lehet, hogy a srác nem szivatni akarja, csak poénnak szánta, de akkoris, ez rosszul jött ki, én asszem, szakítanék, ha ilyenekkel poénkodna. De a srác még valószínűleg gyerek, talán a csaj is, és ez a kapcsolat még nekik esetleg játék. Szóval nem is komoly talán. Hát hogyha komoly lenne, akkor nem hívná így a barátnőjét, vagy a csaj besértődne rajta, ha ilyen mégis véletlenül előfordulna. Meg nem tudom, hogy a pasi is poénra veszi -e, mert én azt hiszem, hogy a csaj itt úgy veszi, hogy a pasi poénra veszi, de mivan, ha a pasi nem.
2016. febr. 19. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmmel KETTESBEN mi is szoktunk egymásnak ilyeneket írni/mondani, de az, hogy facen,rgyéb közösségé oldalon ilyet írjunk az már nagyon gáz lenne.
2016. febr. 20. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem hogy a párkapcsolatuk eléggé haveri alapokon nyugszik. Számomra így lenne logikus, egyébként furán néznék a párra ha esetleg nem ismerném őket személyesen.
2016. febr. 20. 01:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez valoszinuleg a kozos belso viccuk, a sracnak is biztos van valami "talalo beceneve" pl.: fąszfej vagy ilyesmi.

Igen, ez a viselkedes nem utal tul nagy intelligenciara...

2016. febr. 20. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!