Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyi idö után költözött össze a párjával?
Figyelt kérdés
ki kezdeményezett? Miután össze költöztetek jobban ment a dolog, vagy csak rosszabb lett a kapcsolatotok? Kort is írjátok oda kérlek! 13/L (szingli )2015. aug. 1. 16:01
1/7 anonim válasza:
13 évesen miért érdekelnek ilyen dolgok?:D És miért fontos, hogy szingli vagy? Áh nem értem én ezt...
2/7 A kérdező kommentje:
Azért kérlek szépen, hogy ne gondolja pár okos h rólam van szó!
2015. aug. 1. 16:17
3/7 anonim válasza:
Én gondoltam, hogy nem te akarsz összeköltözni a pároddal (aki nincs a jelek szerint, amit még mindig nem értem miért kellett odaírni) de akkor se értem miért, bocsi
4/7 anonim válasza:
Egy év után a barátom hozzám költözött és ő csak 16 éves, én egy pár évvel idősebb vagyok de ebbe most ne menjünk bele. Vészhelyzet volt és csak azért, de nagyon jól megvagyunk. Ugyan olyan jól mint azelőtt.
5/7 anonim válasza:
A 13 évesek nyilván nem költöznek össze a párjukkal, mért érdekel ez annyira?
6/7 A kérdező kommentje:
Engem ezek érdekelnek a jövöre tekintve! Kellenek tapasztalatok! Nem akarom elrontani az elején!
2015. aug. 1. 17:14
7/7 anonim válasza:
Más tapasztalata nem fog neked segíteni, hogy majd te mikor költözöl össze a pároddal... Ezt ti fogjátok egyedül eldönteni, mikor lesz alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!