Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Mi az oka, ha egy szűz lány megijed a szextől és nem akar dugni a párjával?
A lányoknak nem mindenük a b...szás, veled szemben. Adot esetben komoly gátlásai lehetnek, főleg, ha még fiatalka (18 év alatti) , amit követelőzéssel nem fogsz tudni megoldani.
Romantikus csendes kettes esti hangulat, fürdőkádi hátmasszással és pár pohár minőségi piával hatékonyabban oldja fel a gátlásait a hölgynek. Aztán meg már csak rajtad múlik, mennyire szokik rá.
Hja kérem, nem olyan egyszerű az!
Harcolni kell azért a kis jutalomért!
De szerintem sem érdemled meg!
Jobb ha egyedül "dugsz"! :-)
F/60
Hát hogy őszinte legyek én se feküdnék le veled... meg sem érdemled.
Főleg ha csak dugni akarsz...
Szerintem elgondolkodott azon, hogy ez az első, és ugye ennek tulajdonít némi jelentőséget(jogosan).
Előttem jól írták, hogy ne kapkodd el, tényleg hangolódjatok rá. Ha csókolózol vele, és látod h élvezi, simogasd meg, aztán ha azt is, akkor csókold tovább és simogasd lenn, aztán ha hagyja, akkor izgasd is. Nem feltétlen kell az ujjaidat is berakni, és erre a szintre sem tanácsos egy nap alatt eljutni.
Talán inkább beszéld meg vele, hogy te szereted e? És h ő mit érez. Ha nem szereted, ne akarj vele lenni, mert akkor átvered. Ő még azt hiszi, hogy a világ nagyon szép, és h a szex is az. Ne ébreszd fel ebből az álomból egy ideig :)
Majd ha akarja ő is, akkor nyúlj hozzá...
Na hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!