Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki olyan romantikusan jött össze a párjával, mint Son goku és Chichi?
Hát én múltkor a SONGOKUt egyből a számba vettem, szóval nem volt valami romantikus.
Legközelebb gomba nélkül kérem a pizzát.
Hehe, ez nagyon jó kérdés. :D
Bármi megtörténhet, de azért ne felejtsük el, hogy Goku és Chichi romantikája nem volt egyenlő azzal, amit most romantika néven próbálnak eladni.
Goku alapból egy naiv, de mégis kemény fickó volt akkor, Chichi pedig egy kemény csaj, hiszen a VB-n bejutott a legjobb 8 közé. Mi következik ebből? Az, hogy az embereknek is alapból bátrabbnak kellene lenniük, hiszen ilyen extrém helyzetek csak abból fakadóan adódhatnának. Akkor lehetséges lenne a romantikának ez az oldala is.
basszus nem a repülőfelhőn tapogattam meg a barátnőm szemérem dombját b*ssza meg tudtam, hogy elcseszem valamivel ááá :S f*xnak gyakoroltam annyit a Kame-hame-ha-t...
Na megyek belenézek a hold-ba azt lerombolom Pestet.
22F
örülök, h vannak itt komoly emberek, akik ismerik Goku és Chichi szerelmét. :)
a kamehamét egy lakatlan szigeten kell gyakorolni, h ne nézzenek full bénának, ha nem jön össze. :)
a farkadat már levágták, nézhetsz a holdba, akkor se lesz semmi. :P
olyan aranyos volt, mikor chichi ment goku után, h megígérte neki, h elveszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!