Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ezt a korkülönbség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt a korkülönbséget nehéz áthidalni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és bármennyire sokkolóan is hangzik, megismerkedtek egy 25 éves férfivel. Igazából a kapcsolatunk egy éve kezdődött, az interneten. Már több, mint 365 napja, minden időnket azzal töltjük, hogy egymásnak telefonálgatunk, (Ő Törökországban él, Ankarában) esténként együtt alszunk, közben videóchatelünk, stb. Megbeszéltük, hogy nyáron költözik Magyarországra. Nagyon szeretjük egymást, de bármennyire is erős a kapcsolatunk, attól félek, hogy a korkülönbség gondot fog okozni. Iszonyatosan régóta várunk egymásra, ami tőle főként sok áldozattal jár. Kicsit mégis félek, majd ettől a teljesen új szituációtól.

Mi tegyek, hogy sokáig együtt legyünk? Illetve szerintetek működhet egy ilyen kapcsolat (nem vagyok átlagos 14 éves)?

2016. febr. 14. 22:34
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
Amugy video chat kozbe nem latsz az asztal ala... Honnan veszed hogy a torok csodor nem egy kecsket to*z eppen...
2016. febr. 29. 18:51
 42/58 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Két hete van már nálunk. Előbb jött a kérésemre, és meg kell mondanom, hogy nem volt igazatok. Csodálatos, kedves ember. Bejártuk fél Budapestet, szállodában is voltunk. Ő visz suliba mindig, és teljesen elválaszthatatlanok lettünk. Éjszakánként együtt alszunk, de szexuálisan még semmi nem történet köztünk, az akaratára. Szerintem boldogabb még sosem voltam, és örülök, hogy így alakult az életem.
2016. márc. 15. 14:59
 43/58 anonim ***** válasza:
Engem csak érdekelnek a válaszok.
2016. márc. 17. 19:06
 44/58 anonim ***** válasza:
Várd ki mi lesz 3 hónap múlva. Ugy be fog kanosodni mint egy disznó
2016. márc. 17. 20:43
 45/58 anonim ***** válasza:
Majd írd le, mi történt:)
2016. márc. 17. 20:45
 46/58 A kérdező kommentje:
Le fogom, bár mióta személyesen is ismerem, kétlem, hogy negatív végkicsengése lenne a dolognak, de köszi! ;)
2016. márc. 17. 23:08
 47/58 anonim ***** válasza:
Hmm...11 év korkülönbség? Várd meg amíg feldobja a talpát, Menj el a pénzével és találj egy épeszű pasit, bár az ízlésedet ismerve... Nincs olyan normális ember, aki 14 évesen házasságot tervez, v, aki 25 évesen egy 14 éves lánnyal kavar. Nem fogok bocsánatot kérni, amiért nem pozitív véleményt írtam, de most mi a b**** ******** írtál ki ilyen kérdést, ha nem azért, h világgá kürtöld szerelmi életedet, vagy, h szórakozz és az egész csak kamu... Lépj le, ha bármilyen pedo szándékot veszel észre! Ja, és ez a 21. Század. Ne keverd össze az őskorral
2016. márc. 24. 23:41
 48/58 anonim ***** válasza:
Érdekes
2016. márc. 25. 09:34
 49/58 A kérdező kommentje:
Nem rég 16 lettem, és most össze is házasodtunk szülői engedéllyel. Köszönöm a sok rosszindulatú kommentet!
2017. aug. 17. 19:00
 50/58 anonim ***** válasza:

Kerlekszepen hogy lehetsz te ENNYIRE HULYE???? HEEE?? aztak****. Azt ne mondd hogy a negativ valaszok miatt csakazertis folytattad a kapcsolatotokat...

Oke. Szoval. Ha mar tenyleg megtortent erdekelnenek a reszletek: Milyen volt az eskuvo (ertem itt ruhara, vendegekre, helyre, penzre, stb)? Most milyen az eletetek? Mikor szeretkeztetek eloszor? Mikorra lesz a gyerek?

2017. aug. 19. 01:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!