Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt a korkülönbséget nehéz áthidalni?
14 éves vagyok, és bármennyire sokkolóan is hangzik, megismerkedtek egy 25 éves férfivel. Igazából a kapcsolatunk egy éve kezdődött, az interneten. Már több, mint 365 napja, minden időnket azzal töltjük, hogy egymásnak telefonálgatunk, (Ő Törökországban él, Ankarában) esténként együtt alszunk, közben videóchatelünk, stb. Megbeszéltük, hogy nyáron költözik Magyarországra. Nagyon szeretjük egymást, de bármennyire is erős a kapcsolatunk, attól félek, hogy a korkülönbség gondot fog okozni. Iszonyatosan régóta várunk egymásra, ami tőle főként sok áldozattal jár. Kicsit mégis félek, majd ettől a teljesen új szituációtól.
Mi tegyek, hogy sokáig együtt legyünk? Illetve szerintetek működhet egy ilyen kapcsolat (nem vagyok átlagos 14 éves)?
hát, rosszul gondolod, élőben ez nem így fog menni
a másik: apránként büfized fel az infókat... ha csaladot akart,mégis mennyit fog rád várni? ahogy Magyarorszagra jon ti mar koltoztok is ossze es jon a baba? van hol laknia itt?
11 ev sehogy sem passzol ossze...
Amikor ide jön, nálunk fog lakni, tehát végülis igen, összeköltözünk, a baba témát pedig megemésztette, hogy még nem aktuális.
És maximum két évet kell várnia, mert 16 évesen már össze házasodhatunk.
tehát nincs hová mennie, csak nem véletlenül pont nálatok lakhat? :o
kis zseni, aludj még rá párat...
Már értem miért érzed ezt a korkülönbséget normálisnak, hisz ebben nőttél fel (nagyszüleid esete).
11év borzasztó nagy korkülönbség, főleg ebben a korban. Te még gyerek vagy (bármilyen érett akkor is gyerek, akit a hormonok irányítanak), ő pedig már felnőtt férfi. Lehet, hogy ez az egész virtuálisan működik, de a való élet más.
Az interneten nem alakulhat ki egy olyan vita, nézeteltérés, ami a mindennapokban (főleg, ha együtt is éltek) gyakori lehet.
És még nem is említettem a szociális, családtervezési illetve a vallási különbségeket. Mert hidd el számítani fog, főleg itt Európa szívében.
Gondold át mit csinálsz, beszéld meg egy olyan objektív személlyel, akiben megbízol, hátha ő tud valami használhatót mondani! Előtted az élet, használd ki a gyerekkorod, ne akarj túl korán felnőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!