Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ezt a korkülönbség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt a korkülönbséget nehéz áthidalni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és bármennyire sokkolóan is hangzik, megismerkedtek egy 25 éves férfivel. Igazából a kapcsolatunk egy éve kezdődött, az interneten. Már több, mint 365 napja, minden időnket azzal töltjük, hogy egymásnak telefonálgatunk, (Ő Törökországban él, Ankarában) esténként együtt alszunk, közben videóchatelünk, stb. Megbeszéltük, hogy nyáron költözik Magyarországra. Nagyon szeretjük egymást, de bármennyire is erős a kapcsolatunk, attól félek, hogy a korkülönbség gondot fog okozni. Iszonyatosan régóta várunk egymásra, ami tőle főként sok áldozattal jár. Kicsit mégis félek, majd ettől a teljesen új szituációtól.

Mi tegyek, hogy sokáig együtt legyünk? Illetve szerintetek működhet egy ilyen kapcsolat (nem vagyok átlagos 14 éves)?

2016. febr. 14. 22:34
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Ismerem az anyját, a húgát, magyarul beszélnek, stb...Egyáltalán nincsenek vallási fanatizmusban. A szerelmem egy infantilis, normális srác. Nem a származásával kapcsolatban voltam bizonytalan.
2016. febr. 14. 23:03
 12/58 anonim ***** válasza:
100%
Mindent olyan jól tudtok, mégis koppantok, érdekes ahány fiatal csaj facebookját láttam, mindnél 1500 ismerős, annak a fele arab meg spanyol. Veszélyesek vagytok önmagatokra, összeszedtek minden jöttmentet az interneten, utána meg ukrán tinioldalakról köszönnek vissza a képeitek és videóitok.
2016. febr. 14. 23:05
 13/58 A kérdező kommentje:
Igen, történetesen ismerem a fiút akivel együtt vagyok, koppani nem fogok...De nem magyarázon, úgyis fölösleges. Ha ismernétek szintém velem értenétek egyet.
2016. febr. 14. 23:12
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mégis mi a francért irtad ki a kérdést ha ilyen makacs vagy? Semmilyen kritikát nem fogadsz el. De jöjjetek össza aztán megerőszakol párszor jobb esetben. 1 év mulva semmi nem lesz ebből
2016. febr. 14. 23:15
 15/58 anonim ***** válasza:
100%

Neharagudj de bas.ki nem vagy észnél bazzeg.

Én is 14 vagyok.

De uramisten,még mindig sokkolt állapotban vagyok hogy te egy 25 éves férfival kavarsz.

Nem vagy normális,amikor elolvastam hogy 25 éves a pasi szószerint megállt a szivem egy tiyedmásodpercre.

Hagy ott a faszit a pics.ba

2016. febr. 14. 23:18
 16/58 Unpredictable ***** válasza:
100%

Származásáról most inkább nem ejtenék szót... lehet igazad van,de mondom az eddigi tapasztalatokat: ti fiatal lanyol rendkivul naivak es befolyasolhatoak vagytok, ezt ne feledd, plusz elvakit az elso szerelem :) de persze lehet kivetel, nem sok...

A kor.

Oszinte leszek, ertelmes es erett 24 eves szerintem szoba sem all ilyen temarol 14 evessel. Es most jajj igen, persze erettebb vagy az atlagnal bl bla bla, de azert felersz egy 24 eves szintjere? nah :)

vagy o van nagyon alacsonyan, ami kerdes miert?

es ami megy cseten, videoan, az nem biztos, hogy eloben mukodik, mert ott jon ki igazan a korkulonbseg (tapasztalat)

meg nem tudom hogy van az allampolgarsaggal es ehhez hasonlokkal, de az erdekeket is figyelembe kene venni...

csak ne legy naiv kerlek, ha mar annyira erett vagy :)

2016. febr. 14. 23:21
 17/58 Unpredictable ***** válasza:
ja, 25, bocsi
2016. febr. 14. 23:22
 18/58 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondolom, hogy ha műveltség szintjén nem is, de értelmileg felveszem vele a versenyt. Nem hülyegyerek, közgazdász, mégis infantilis... Szerintem egy éven keresztül minden nap órákon át nem tudja megjátszani magát. Most is itt alszik mellettem, és minden naivság nélkül kijelenthetem, hogy bízom benne. Rengeteg ideje már, hogy le kell mondania az igényeiről, az elveiről, miattam. Családot akart, a kedvemért mégis várt. A rokonai kitagadták, mégsem hagyott el...Ráadásul kettős állampolgár. Bármikor jöhet ide.
2016. febr. 14. 23:43
 19/58 anonim ***** válasza:
Áruld el, miert irtad ki ezt a kérdést?
2016. febr. 14. 23:55
 20/58 A kérdező kommentje:
Reméltem, hogy jönnek pozitív válaszok, amik majd segítenek....:D
2016. febr. 15. 00:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!