Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt a korkülönbséget nehéz áthidalni?
14 éves vagyok, és bármennyire sokkolóan is hangzik, megismerkedtek egy 25 éves férfivel. Igazából a kapcsolatunk egy éve kezdődött, az interneten. Már több, mint 365 napja, minden időnket azzal töltjük, hogy egymásnak telefonálgatunk, (Ő Törökországban él, Ankarában) esténként együtt alszunk, közben videóchatelünk, stb. Megbeszéltük, hogy nyáron költözik Magyarországra. Nagyon szeretjük egymást, de bármennyire is erős a kapcsolatunk, attól félek, hogy a korkülönbség gondot fog okozni. Iszonyatosan régóta várunk egymásra, ami tőle főként sok áldozattal jár. Kicsit mégis félek, majd ettől a teljesen új szituációtól.
Mi tegyek, hogy sokáig együtt legyünk? Illetve szerintetek működhet egy ilyen kapcsolat (nem vagyok átlagos 14 éves)?
Neharagudj de bas.ki nem vagy észnél bazzeg.
Én is 14 vagyok.
De uramisten,még mindig sokkolt állapotban vagyok hogy te egy 25 éves férfival kavarsz.
Nem vagy normális,amikor elolvastam hogy 25 éves a pasi szószerint megállt a szivem egy tiyedmásodpercre.
Hagy ott a faszit a pics.ba
Származásáról most inkább nem ejtenék szót... lehet igazad van,de mondom az eddigi tapasztalatokat: ti fiatal lanyol rendkivul naivak es befolyasolhatoak vagytok, ezt ne feledd, plusz elvakit az elso szerelem :) de persze lehet kivetel, nem sok...
A kor.
Oszinte leszek, ertelmes es erett 24 eves szerintem szoba sem all ilyen temarol 14 evessel. Es most jajj igen, persze erettebb vagy az atlagnal bl bla bla, de azert felersz egy 24 eves szintjere? nah :)
vagy o van nagyon alacsonyan, ami kerdes miert?
es ami megy cseten, videoan, az nem biztos, hogy eloben mukodik, mert ott jon ki igazan a korkulonbseg (tapasztalat)
meg nem tudom hogy van az allampolgarsaggal es ehhez hasonlokkal, de az erdekeket is figyelembe kene venni...
csak ne legy naiv kerlek, ha mar annyira erett vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!