Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ezt a korkülönbség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt a korkülönbséget nehéz áthidalni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és bármennyire sokkolóan is hangzik, megismerkedtek egy 25 éves férfivel. Igazából a kapcsolatunk egy éve kezdődött, az interneten. Már több, mint 365 napja, minden időnket azzal töltjük, hogy egymásnak telefonálgatunk, (Ő Törökországban él, Ankarában) esténként együtt alszunk, közben videóchatelünk, stb. Megbeszéltük, hogy nyáron költözik Magyarországra. Nagyon szeretjük egymást, de bármennyire is erős a kapcsolatunk, attól félek, hogy a korkülönbség gondot fog okozni. Iszonyatosan régóta várunk egymásra, ami tőle főként sok áldozattal jár. Kicsit mégis félek, majd ettől a teljesen új szituációtól.

Mi tegyek, hogy sokáig együtt legyünk? Illetve szerintetek működhet egy ilyen kapcsolat (nem vagyok átlagos 14 éves)?

2016. febr. 14. 22:34
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
38%
Csak nem vagy cigány véletlenül? Ha igen akkor mindent értek és nem sajnállak
2016. febr. 15. 17:19
 32/58 A kérdező kommentje:
Nem, német vagyok, de az ilyenfajta rasszizmust nem értem meg. A hozzáállásod pedig nagyfokú műveletlenségről árulkodik...
2016. febr. 15. 17:27
 33/58 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és még elöttünk az élet sőt még else kezdödött a nagybetűs élet.Bolonditanék jó néhány fiút és nem 1-nél álj le,élj!Különben 80 évesen azt veszed észre,hogy van (mondjuk) 5 (felnőtt)gyereked és nem élted az életet..és ha most nem is de akkor bánni fogod.Ezt azért gondolod meg.Ha megszeret akkor úgyis megérti (és később is lehet vmi akár).18 évesen meg gyereket?Pont akkor fog elkezdődni a nagybetűs ÉLET.És most lehet azt hiszed,hogy minden jó, de hiddel sokkal mássabb lesz élőbe.11 éves az azért sok.A nagyyszüleid akkor másik időket éltek mint te most.De ha nem hiszed el ennyi embernek akkor próbáljátok meg azt meglátjátok, hogy mi lesz :/
2016. febr. 15. 17:54
 34/58 anonim ***** válasza:

Te tuti 14 vagy? Mert ugy beszelsz mint egy 20 eves de kb egy 8 eves agyi szintjen vagy...

Jaj varjunk csak a ket szam osszegenek a fele 14!!:D

Amugy nekem arab volt az elso szerelmem es elegge csunyan megjartam vele. De ha valaki nem tud mas karan tanulni csak a sajatjan akkor egeszsegedre...

Es honnan tudod az hogy pl lemondott a sz*xrol? Vagy ha igen, tudod e napi hanyszor veri ki mondjuk a kepeidre? Erre kivancsi lennek...

2016. febr. 16. 23:42
 35/58 A kérdező kommentje:

Megköszönném, ha kifejtenéd, hogy miből gondolod, hogy 8 éves agyi szintjén vagyok...De most nem is az a lényeg.

Ha szóba jön ez a kérdés, mindig azzal kezdik, hogy a török a világ legnagyobb NEM ARAB muszlim közössége. Aki ezzel nincs tisztában, és még azt sem tudja, hogy az arab és a török ég és föld, kérem ne osztogasson tanácsokat!

Egyébként onnan tudom, hogy lemondott a szexről, hogy egész nap beszélünk. Alig fordul elő, hogy ne videóchatelnénk, éjszakánként pedig együtt alszunk. Nem lenne ideje megcsalni, mert minden szabad percét rám áldozza.

Azt, hogy lemondott a szexről, nem úgy kell érteni, hogy többé nincs rá igénye. Általában költsönösen kielégítjük egymást, és ezzel nincs is semmi probléma. Egy szerelmes pár esetében normális, hogy kívánják a szeretett embert...

2016. febr. 17. 22:14
 36/58 anonim válasza:
Hogy érted azt h kölcsönösen kielégítitek egymást?
2016. febr. 28. 13:53
 37/58 anonim ***** válasza:
Török? Akkor amíg van kecske nem kell aggódnod...
2016. febr. 28. 15:03
 38/58 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj a korkülönbség... lehet, h most egy kicsit bizar de ha idősebb leszel nem lesz nagyszám... abbol amit leírtál télleg normális és ha szereted legyél vele és ne zavarjon mások rossz véleménye... még mindig jobb mint a mai 14 éves srácok... sokáig
2016. febr. 28. 19:51
 39/58 anonim ***** válasza:
Kolcdonos kielegites? Omg...
2016. febr. 29. 18:21
 40/58 anonim ***** válasza:

Fa*za... Lesz elrabolva 4 csak nuku happy end es szuper APU... 25 eves ember komolyan gondolkozz tudom nehez de ez van 😃. Amugy egyes emberek olyan jol es konnyen hazudnak mint ha csak tapsolnanak en tudom mert betegess hazudozo vagyok... 666F

Amugy te eleted vegulis csak hamarabb szalsz a POKOLRA WHAAAAAAAA. De egyes drogoktol meg a redbulltol elszalsz... A kerdesre vissza terve menj es tanulj. Gondoskodj a jpvodrel az fontosabb szerintem.

16f

Habar kitudja lehet direkt irtam ezt hogy a rossz utra tereljelek igaz? Ez a beteges hazudo azt mondja hogy ne a torok pedot valaszam ezt a fasz*.

Donts jol nem befolyasolak teged de ne ÔT VÁLASZD!

16F

2016. febr. 29. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!