Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a barátom szintén ennyi idős. 4 hónapja vagyunk együtt, de még nem voltam náluk, ők sem nálunk (egyéni okokból kifolyólag ő most nem is tudna ide jönni, nem részletezném). Tehát még semmi olyat nem csináltunk, még petting sem volt, még csak szóba sem hozza.

Lehet, hogy csak azért tartom furcsának, mert az előző barátomnak ilyenkor már rég ismertem még a szüleit is, és petting is volt (de nem feküdtünk le).

Elég furcsának találom így ezt az egészet, és hiába utalgatok rá, hogy lehetne valami, egyszerűen nem veszi a lapot! Nem értem. Lehet, hogy hülyeség..Ez így rendben van szerintetek, vagy velem van a baj, hogy furcsának találom? Csak a legtöbb fiú nem ilyen.. Szerintetek kérdezzek rá?

2016. febr. 12. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérdezz rá, lehet, csak félénk. De ha valami zavar, azt mindig meg kell beszélni! Hiszen azért vagytok együtt, és ha nincs meg a kölcsönös bizalom, megértés meg ilyenek, akkor mi értelme az egésznek? Nyilvánvalóan vesd fel :)
2016. febr. 12. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok szóval csak azt tudom tanacsolni amit az előző hogy beszeljetek meg... Esetleg támadd le te :D
2016. febr. 12. 23:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mentek a pacsik.:)
2016. febr. 12. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!