Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ha megtetszik egy fiú, és feltűnően stírölöm, legszebb mosolyomat elővéve nézem őt, az fiúknak bejön, illetve mit szólnak hozzá? nem ijesztem meg vele, ha ráköszönök? másrészt van egy lány ismerősöm, aki mindig más fiúknak írogat, randira hívja őket, képeket küldözget magáról és élőben tapizza őket, vihog és markolássza a seggüket, az tényleg olyan vonzó nektek?? róla kéne példát venni???!!!

2015. dec. 20. 23:21
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem tudom fiú honfitársaim, hogy vannak ezzel, de én személy szerint utálom, hogyha valaki nem magát adja(legyen az lány, vagy fiú) a célja elérése érdekében. Add önmagad és ne azt nézd hogy a másik mit csinál mert az nem te vagy. Mosolyogj, próbálj kezdeményezni. A srác téged akar nem egy másik csaj másolatát.16/f
2015. dec. 20. 23:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Kedves első válasz adóm! Elég elszomorító, hogy 12 évesen te így látod a dolgokat.. A képet meg most felejtsd el. 2. Válasz adóm, köszönöm, megerősítetted, amit idáig gondoltam, reméltem
2015. dec. 20. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Az első válaszoló egy másik válaszában az állt hogy egy 40éves nő...
2015. dec. 21. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Es 6/L is volt mar :DDD (Bagatur)
2015. dec. 21. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint szeretem, ha a lányok néznek és mosolyognak rám, mert jelzés értékű :)
2015. dec. 21. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is bejon :)
2015. dec. 21. 03:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet általánosítani. Ez nálam például teljesen változó, amilyen napom van éppen :D Fiú és fiú / lány és lány között is óriásiak a különbségek. Van akinek ez tetszik, van akinek az, éppen ezért csak valószínűségekkel lehet számolni, mint az életben mindennel :) Amivel jó esélyed lehet az egy kis figyelmesség.

De a legjobb taktika, mint mindig, a kerítők használata. Kérd meg egy közös ismerősötöket, hogy érdeklődjön nála rólad. Ha egy kicsit is szimpatikusnak talál, ez biztos felkelti az érdeklődését. Ha észreveszed rajta ezeket a jeleket, akkor csak alkalmat kell keresni, hogy szóba álljatok.

Persze nyilván ez sem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, de ehhez megint egyszerűbb közvetítőt felkérni :)

2015. dec. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!