Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Nem is tudom, hogy hogyan fogalmazzam meg, mert magamról van szó, de azért próbálok általánosítani.Tehát, rólam csak annyit kell tudni, hogy nem vagyok kifejezetten ronda, csak van pár kiló felesleg rajtam.
A kérdés az, hogy egy nem a legelőnyösebb/átlagos külsővel rendelkező srácnak szerintetek mennyi esélye van egy boldog párkapcsolatra egy olyan lánnyal, aki neki külsőleg és belsőleg is megfelel, hogyha ennek a srácnak nagyon pozitív a kisugárzása, tisztában van az értékeivel és büszke is rájuk?
Azért kérdezem, mert egészen idáig nagyon lebecsültem magamat a külsőm miatt és nem tudtam értékelni magamat, de most a napokban rengeteg dolog történt velem és úgy érzem, mintha egy teljesen új ember lennék, aki végre kész egy párkapcsolatra.Mi a véleményetek?
Szerintem senkinek sem kell kifejezetten jó külső egy boldog párkapcsolathoz.
Ha valaki átlagos, az már bőven elég. A lényeg a személyisége, a viselkedése.
Persze van, akinek csak a külső fontos, de olyan párt gondolom, csak az akar, aki szintén nagyon felszínes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!