Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről, kedvelhet engem a csaj?
Van egy lány (legyen A), akit a barátnője küldött hozzám (csak Facebook-on beszélek mindkettőjükkel). Még nem találkoztam egyikőjükkel sem. De A egyre furább, amióta telefonszámot cseréltünk és megadtam a Skype nevemet. Olyanokat ír, hogy nagyon szeret velem beszélgetni, szerinte aranyos vagyok és szeretné, ha felhívnám, hogy hallja a hangom (még nem telefonáltunk).
Mi a véleményetek erről az egészről? Főként lányok véleménye érdekelne. Normális válaszokat kérek! 19/f
Fura nekem ez a helyzet. Remélem, hogy nem kedvel jobban, mint egy havert. Ezt 3 dologgal tudom kifejteni:
1. Volt egy lány, akivel szétmentünk az utunk (nem voltunk együtt), de még mindig rá gondolok.
2. A barátnőjét jobban kedvelem, mint barátot, de nem vagyok szerelmes belé.
3. Nekem nem jön be és jelenleg nem vagyok képes semmiféle párkapcsolatban lenni és nem akarom senkinek sem az idejét rabolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!