Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek. Mit kéne tennem? Többi lent.
Na az van, hogy van egy barátom kivel együtt vagyunk és van egy barátnőm (mellesleg egyik legjobb) akiről megtudtam, hogy el akarja tőlem venni a barátomat. Majd felhívtam és megkérdeztem, hogy na mi van közte és a barátom között.....majd mondtam neki, hogy hagyjon békén és lecsaptam a telefont. Utána írt, hogy most mi bajom van én leírtam neki mindent. Ezt persze letagadta. De nem ezzel van a gond. Ebből a szempontból hiszek neki. Jól összevesztünk. Aztán küldött egy képet amin az állt, hogy kérdezi barátom, hogy küld e neki barátnőm képet, erre mondja barátnőm, hogy nem mert barátnője van. Majd barátom írta, hogy van, de nem sokáig.
Ezen nagyon kiakadtam ezért rákérdeztem barátomtól, hogy akkor mi van.....ha szakítani akar, jobb lett volna ha előbb nekem mondja. Erre ő azt mondta, hogy nem akar, csak dühből írta, mert buliban volt.
Nekem ez nagyon nem tetszik....ha még van valami infóra szükségetek szóljatok és írok még. Köszönöm :( . Vagy szerintetek ez normális és csak én vagyok ennyire féltékeny?
Nem normális a dolog. A srác megcsal téged. Valószínűleg nem akar otthagyni, de ez sem biztos. Hiszen kényelmes mellőled félrekefélgetni.
A barátnőddel a helyzet kétesélyes, lehet, hogy tényleg nyomult a srácra. Mérlegeld, hogy ki mondta és mennyire megbízható a forrásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!