Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon félek a barátnőm...

Nagyon félek a barátnőm szülinapi bulijától, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A meghívott társaságból mindenki ismer mindenkit, nagyszájú, ivós társaság, a nagy része húsz év fölötti. Én 17 éves vagyok, nem szoktam inni (ha részegen mennék haza, óriási balhé lenne, de nem is akarok berúgni), nehezen ismerkedek. Előző évben is volt bulija a barátnőmnek, az nem sült el valami jól, mert egy lány direkt leitatta őt, hogy lenyúlja a barátját. Akkor volt ott egy korombeli srác, akivel elég jól elvoltunk, de ő most nem lesz ott. A barátnőm velem máshogy viselkedik, mint velük, ők ilyen "haverok", én vagyok az, akinek mindent elmond, velük inkább csak bulizni jár. Egy lány van, akit látásból ismerek, ő mindig a barátnőmön lóg, miatta tavaly se nagyon tudtam beszélgetni a barátnőmmel, hozzám képest túl eleven, beszédes. Félek, hogy mi lesz, nem szeretnék egyedül lenni. Visszamondani nem akarom valami hülye indokkal, hiszen annyira örült a barátnőm, mikor megtudta, hogy jövök... Szülinapja is egyszer van egy évben, egy ilyet kibírok miatta, csak nagyon izgulok. Nagyon rossz lenne csöndben ülni és csak nézni őket, amíg elvannak. Oké, az alkohol oldja a feszültséget, de valami fura undorom van attól, hogy én magam részeg legyek. Hogyan kelthetek mégis pozitív benyomást?

2015. aug. 18. 20:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt, hogy "mindenki ismer mindenkit" úgy értem, hogy csak én leszek ott idegen, egyen-ketten láttak már, de nem beszélgettem velük.
2015. aug. 18. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert mindenki iszik, egyáltalán nem kell neked is innod. Ne izgulj, az sem gond, ha nem te vagy a társaság közepe, semmi baj, ha csak figyelsz. A barátnőd a vendéglátó, neki a feladata mindenkit bevonni a társaságba. :) jó bulizást nektek! :)
2015. aug. 18. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Amire ügyelj, hogy ne lógj a barátnőd nyakán folyamatosan. Csatlakozz 2-3 emberkéhez és beszélgess/ismerkedj velük.
2015. aug. 18. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbálj meg becsatlakozni a beszélgetésekbe, meg szerintem barátnőd sem fog teljesen elhanyagolni. Ne nagyon erőltess magadra szerepet, legyél önmagad, persze az nem baj ha egy kicsit ösztönösen, nem megvetéssel reagálsz az általad kevésbé kedvelt emberekre.

Én ilyen esetben tuti hogy egyedül sörözgetnék valahol, szeretek egyedül lenni. De ez rád nem vonatkozik. :D

2015. aug. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!