Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A hétvégén szülinapi bulit...

A hétvégén szülinapi bulit tartok. Buliötletek?

Figyelt kérdés
Izgalmas és vicces játékokra gondoltam, mint a felelsz vagy mersz. Egy kisebb baráti társaságnak milyen ötleteket tudtok adni? Szexuális tartalmú dolgok kizárva!

2014. júl. 24. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha isztok is, van egy játék, az a neve, hogy "én még soha". Lényege, hogy egyesével mindenki elmond valamit, amit ő még soha nem csinált. Ekkor a többiek közül azok, akik már csinálták ezt, isznak a piájukból. Ez így megy körbe :) Tehát Irén azt mondja, hogy "én még soha nem hánytam az alkoholtól", akkor azok, akik már részegedtek le hányásig, isznak, akik pedig még nem, azok nem :)
2014. júl. 24. 17:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez tetszik, de nem szeretném, ha bárki alkoholmérgezést kapna, de az ötlet maga tetszik. Más ötletet is várok :D
2014. júl. 24. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hú, én imádom azt a játékot, amit az első írt, csak az a baj, hogy pár kör után már nem túl érdekes, mert nem tudnak mit mondani az emberek. :(

Részegedj okosan esetleg?

De kicsit megkönnyítené a dolgunkat, ha elárulnád hány évesek vagytok, és pontosan mekkora az a kisebb baráti társaság. Mi a felhozatal fiúk-lányok között - ez fontos szerintem függetlenül attól, hogy nem akarsz szexuális dolgokat.

2014. júl. 24. 17:56
 4/7 A kérdező kommentje:
21-24 évesek vagyunk, fiúk és lányük vegyesen, 4 vagy 5 ember lesz maximum 6.
2014. júl. 24. 18:10
 5/7 anonim válasza:
100%
alkoholy, jenga, kártya, társas. igaz mi iszunk közben, de igy még viccesebb :D pl a jenga. az alkoholyhoz eleve kell :)
2014. júl. 24. 18:13
 6/7 gebasz1 ***** válasza:
51%
Bemelegítő piálás aztán irány a dizsi semmi társas.
2014. júl. 25. 15:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A dizsi kilőve. Más ötlet?
2014. júl. 26. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!