Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Ugy érzem ez nem szerelem, de félek megtenni az első lépést. Segitség
Kérlek olvassátok végig!
A barátommal hamarosan egy éve együtt vagyunk, de én ezalatt már többször kételkedtem, de nagyon félek a szakitástol. Szerintem én nála jobbat már nem is találhatnék, mert kedves, megértő, nagyon szeret, harcol értem a szülei miatt és csupa jo dolgokat orolhatnék
Ha nem szereted es masra vagysz akkor egy ilyen rendes fiuval nem baszarinthatsz ki. Lehet hogy te jobbat nem talal nalad de nagyon ugyfest o talal majd jobbat mint te. Aki szerelmes es tenyleg szereti a masikat annak egy ev egyutt let utan nem vagyik mas ferfira.
Ha nem akarod elhagyni akkor meg beszelj vele errol a dologrol es probaljatok ki uj dolgokat az agyban, de szerintem nem a szex a lenyeg...
18/L
Az alapján amit te leírtál, ne is húzd tovább az agyát. Tapasztalatból mondom, velem ezt egyszer eljátszotta egy lány, hozzáteszem annyira kicseszett velem hogy szakítás után 2 nappal már más karjában volt, szóval dobd ki, ne kertelj, had keressen olyat aki szereti. Ha csak azért vagy együtt vele mert csodálod, nem szerelemből, annak semmi értelme. Keress mást, ő is had keressen mást, így lesz mindkettőtöknek a legjobb.
18/F
Figyelj!
Ne érdekelljen mit mond a pasid, mert természetes hogy most nem akar elengedni. Egy párkapcsolatban a szerelem a legfontosabb, nem fogod jól érezni magad vele ha nem szereted. Egyszerűen őt nem neked szánta a sors. Nyilván szenvedni fog emiatt a srác, de te nem. Érted? gondolj már magadra is.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!