Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek nem rossz amikor egy fiú elveszi a szűzeségeteket? Magyarul mondva meg basz? Aztán elhagy?
Aki igazan ad magara az nem csinal ilyet. Ram ket evet vart a baratom es nem banta meg (en sem) tobb mint 3 eve velem van. Akinek ennyi esze van hogy megd..ugatja magat olyannal aki lelep hamar azt eleve sajnalom.
18/L
Annyira bírom az ilyen egyoldalú gondolkodást! Ha lelép a fiú, akkor az kizárólag az ő hibája, ugye? Én imádom a nőket, de valljuk be, köztük is van szép számmal, aki nem jó másra. Örök életemben az igazit kerestem. Aki minden tekintetben méltó partnerem tud lenni. Ha láttam, hogy nem ő az, továbbléptem, még ha egyébként kezdtem volna szerelmes lenni, akkor is. Ezt MINDEN nő úgy élte meg, hogy egy szemét disznó vagyok, akinek csak a szexre kell a csaj. Hát nem! A csaj arra kell, amit adni tud. A pasi is arra kell a nőnek, amit adni tud. Ha ez csak a szexben nyilvánul meg, megette a fene, és le kell lépni.
Rengeteg felejthető kapcsolat, és negyven év kellett ahhoz, hogy megtaláljam Ő-t. Ezalatt sebeket kaptam, és sebeket hagytam hátra másokon. De ez nem az én kegyetlenségemet mutatja, hanem az életét. A háborúban ölsz, vagy meghalsz. Az életben vagy kihasználod az életet, vagy az használ ki téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!